Boros Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Witam W moim drugim warsztacie. Budowa modelu trwa od 2010 r w tym czasie był co najmniej dwa razy przemalowywany a różne elementy albo się urywały albo były urywane przy kolejnej próbie dokończenia modelu. Samych podejść do tego modelu było kilka co widać na zdjęciach. Plan to zrobić ten model do końca najlepiej jak się da! Proszę o pomoc kolegów dla których F-14 to szczególny samolot, wiem że na forum mamy całą grupę ;-). Na początek kilka zdjęć poglądowych by pokazać z jakiego miejsca zaczynam. A teraz mały meldunek z postępów: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRL Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Nie wiem jak pozostali forumowicze ale ja widzę że nic nie widzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabatms Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 ja też nie :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan1 Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 A ja widzę U mnie zdjęcia są... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRL Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Teraz ja także widzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VDR Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Fotki są źle udostepnione, obecnie znów nie widać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moralezz Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Niestety - nic nie widać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boros Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 Dziwne ja cały czas widzę zdjęcia. Nie mam pomysłu co może być nie tak. Moja żona mi podpowiada ze to może być winna przeglądarki. Zdjęcia importuje z Gmail. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRL Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Ja fotki widzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Ja wczoraj je widziałem, dziś już nie widzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VDR Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Google+ i uprawnienia do poprawienia.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Zdjęć dalej nie widać. Polecam przesiąść się na imgur, nie będzie takich cyrków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boros Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 Panowie macie plany F-14 w skali 1/48? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boros Posted August 27, 2016 Author Share Posted August 27, 2016 Witam ponownie Dojechały do mnie fotele z Pavli i blachy z Eduarda do F-14 Hobby Bossa, a ja zamiast składać oderwałem kolejne części :-) Myślę jeszcze nad tym zestawem F-14A Tomcat exhaust nozzles - varied A4518 Wiem że model italerii nie jest idealny ale ma wartość sentymentalną więc skończę go przy możliwie największym zbliżeniu do oryginału. Naprawdę nikt nie ma planów 1/48 chciałbym przeryć nowe linie i zrobić nitowanie ale nie mam planów. Macie jakieś wskazówki co jeszcze mogę poprawić lub dorobić? Wzorowałem się trochę na warsztacie moralezz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts