Boros Napisano 29 Lutego 2016 Share Napisano 29 Lutego 2016 Witam W moim drugim warsztacie. Budowa modelu trwa od 2010 r w tym czasie był co najmniej dwa razy przemalowywany a różne elementy albo się urywały albo były urywane przy kolejnej próbie dokończenia modelu. Samych podejść do tego modelu było kilka co widać na zdjęciach. Plan to zrobić ten model do końca najlepiej jak się da! Proszę o pomoc kolegów dla których F-14 to szczególny samolot, wiem że na forum mamy całą grupę ;-). Na początek kilka zdjęć poglądowych by pokazać z jakiego miejsca zaczynam. A teraz mały meldunek z postępów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 Nie wiem jak pozostali forumowicze ale ja widzę że nic nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 ja też nie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 A ja widzę U mnie zdjęcia są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 Teraz ja także widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VDR Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 Fotki są źle udostepnione, obecnie znów nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 Niestety - nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 1 Marca 2016 Autor Share Napisano 1 Marca 2016 Dziwne ja cały czas widzę zdjęcia. Nie mam pomysłu co może być nie tak. Moja żona mi podpowiada ze to może być winna przeglądarki. Zdjęcia importuje z Gmail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 Ja fotki widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 Ja wczoraj je widziałem, dziś już nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VDR Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 Google+ i uprawnienia do poprawienia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 Zdjęć dalej nie widać. Polecam przesiąść się na imgur, nie będzie takich cyrków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 1 Marca 2016 Autor Share Napisano 1 Marca 2016 Panowie macie plany F-14 w skali 1/48? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 27 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Witam ponownie Dojechały do mnie fotele z Pavli i blachy z Eduarda do F-14 Hobby Bossa, a ja zamiast składać oderwałem kolejne części :-) Myślę jeszcze nad tym zestawem F-14A Tomcat exhaust nozzles - varied A4518 Wiem że model italerii nie jest idealny ale ma wartość sentymentalną więc skończę go przy możliwie największym zbliżeniu do oryginału. Naprawdę nikt nie ma planów 1/48 chciałbym przeryć nowe linie i zrobić nitowanie ale nie mam planów. Macie jakieś wskazówki co jeszcze mogę poprawić lub dorobić? Wzorowałem się trochę na warsztacie moralezz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi