gustlik Napisano 4 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2016 Dzięki, kolory to różnie : vallejo 70857 golden olive, 71011 armour green, 71041 armour brown, 70814 burnt red, tamiya xf-60 i xf-2, xf-9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 4 Kwietnia 2016 Share Napisano 4 Kwietnia 2016 Wszystko na jak najlepszej drodze do zrobienia bardzo ciekawego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 5 Kwietnia 2016 Share Napisano 5 Kwietnia 2016 Koła najlepsze, wspaniałe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 5 Kwietnia 2016 Share Napisano 5 Kwietnia 2016 Fajne kamo. Ciekawe jak się będzie prezentować po weatheringu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaksik Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Sorry ale mam pytanie - a dlaczego model jest z oznaczeniami 5.SS-Panzer-Division "Wiking" ? Oni na pewno nie mieli takiego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 A która dywizja miała taki sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Tak po prawdzie, na moje, to"Nordland", nie "Wiking"... A i nawet nie bo to 27. Langemarck, ochotnicy- flamandowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaksik Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Skoro nikt nie miał to w jakim celu oznaczenie jednostki? Ok bez okularów ciężko żyć 27 Ochotnicza Dywizja Grenadierów Pancernych SS Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Dobrze jest, może warto porozjaśniać wnętrza pasów kamuflażu? Co do oznaczeń to skoro kamo i sam pojazd zalatuje sf to czemu nie można dać fikcyjnych oznaczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Ten pojazd to czysta fikcja, nigdy nie powstał, stąd też fikcyjne malowanie i oznaczenia jednostki. Rozpoczynając budowę chciałem zrobić model pantery F gdzieś na froncie wiosną 46 roku. Jak zrobię ten model to następny będzie rzeczywisty, prawdopodobnie sd.kfz 7 Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaksik Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Buduj buduj - model jak dla mnie jest świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 9 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2016 Zrobiłem washa, zabezpieczyłem sidoluxem, jutro wrzucę fotki a tymczasem pochwalę się najnowszym nabytkiem wraz z dedykowanym zimmeritem ataku. Póki co będzie sobie leżał póki nie skończę tej pantery, prawdopodobnie rozgrzebie na konkurs letni. Ciesze się z tego zakupu tym bardziej że obecnie jest niedostępny ani na ebayu ani na aliexpress a kupiłem za normalną kwotę. Planuje robić R 02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 9 Kwietnia 2016 Share Napisano 9 Kwietnia 2016 Ty fuksiarzu!!!!! Od jakiegos czasu poluje na ta panterke i d..., nie udaje mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 9 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2016 pantere D premium kupisz na aliexpress z wysyłką z chin wyjdzie ok 250 zł przy czym trzeba czekać koło miesiąca. Ja rozważam zakup stamtąd figurek, tym bardziej że wielu sprzedających oferuje darmową wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 9 Kwietnia 2016 Share Napisano 9 Kwietnia 2016 No ale panterka d nie jest taka ladna, no i mam zim z ataku juz w domu. ps z figsami z aliexpres to bywa losowo, zwykle sa ok, ale juz trafilo mi sie dwa razy po figsie strasznie slabym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Położony wash, zabezpieczony sidoluxem : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Elegancko, tylko trochę razi ta pełna lufa km na zbliżeniu. PS: dlaczego wash zabezpieczasz lakierem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Potem jak będę robił biedronke i mi coś powchodzi w szparki żeby washa nie zetrzeć. Lufe że jest zapchana dopiero na fotce zauważyłem, będę musiał rozwiercić i jeszcze tam jakiś farfocl się zrobił w rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi