bartek33365 Napisano 18 Marca 2016 Share Napisano 18 Marca 2016 Na wstępie chce zadedykować Kogutowi budowę modelu który, w Bytomiu wywyższał śmigłowce nad samolotami. Będzie to mój pierwszy śmigłowiec jaki wykonam. Wiem, że zestaw nie jest idealny i ma wiele wad, ale jakoś się to obejdzie. Malowanie polskie. Nie wiem jeszcze czy z pudełka czy inne. Model będzie praktycznie z pudła z drobnymi poprawkami. Dodatkowo będę używał blaszek Parta. I jeszcze jedno warsztat ten na bank nie będzie na takim poziomie jak u GEMa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 18 Marca 2016 Share Napisano 18 Marca 2016 Jeśli to dedykacja dla Grzesia to w innej skali powinna być ale miejmy nadzieję, że mu się spodoba! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 Zasiadam ,aby obserwować zmagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VDR Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Czekam na relację - mam w planach tą maszynkę, najprawdopodobniej z tego zestawu więc będę miał co podpatrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Niezła maszyna - kiedy ruszasz z warsztatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Mały apdejt. Dokupiłem koła i żywiczny kokpit. Nawet nie ma co porównywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 28 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Coś tam podłubałem i wstępnie pomalowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżak_Stronk Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 na pewno tablica przyrządów nie jest w kolorze przedziału transportowego - możesz podać numer burtowy i z jakiego okresu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 29 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2016 457 z 2006 Przeglądając zdjęcia kokpitów tablica była właśnie w tym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżak_Stronk Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Tablica byla bardziej zielonkawa a kabina szaro-błękitna z naciskiem na szaro - setki fotek w necie, zreszta na forum tez... http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?p=664043#p664043 ale działaj popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 29 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Jeżeli chodzi o kolor to trochę ciężko tak w 100% trafić. Washa jeszcze nie dałem, także coś się delikatnie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Wnętrze gotowe do składania i zamykania kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Zmyj ten wash trochę w kabinie transportowej bo dużo go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 tablica ładna ... ale trochę "popłynąłeś" z tymi kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 2 Maja 2016 Autor Share Napisano 2 Maja 2016 Z samym doborem koloru miałem problem. Z tym wydawało mi się okej. I tak nic już nie poradzę bo połówki kadłuba mam zamknięte i aktualnie walczę z przedłużaniem belki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Z samym doborem koloru miałem problem. Z tym wydawało mi się okej.I tak nic już nie poradzę bo połówki kadłuba mam zamknięte i aktualnie walczę z przedłużaniem belki. Skoro tak twierdzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi