damien77 Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Witam,moja ostatnia praca z ktora mialem najwiecej problemow,nie wiedzialem jak zabrac sie za malowanie twarzy,trzy razy ja przemalowywalem a i tak nie jestem do konca zadowolony. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Jak zwykle klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 24 Marca 2016 Autor Share Napisano 24 Marca 2016 Fajnie ze chociaz jednemu sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 I tak ryzykowalem komentarze ze nie powinienem oceniac, chwalic, krytykowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 Zajefajny! Napisałbym nawet troszku inaczej ale nie wolno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 W takim cieniu to świetnie. Brakuje światła. Jeśli malujesz tak dobrze to czemu nie pomyślisz o lepszych zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 24 Marca 2016 Autor Share Napisano 24 Marca 2016 Pedzelek przeciez to jest arcydzielo fotograficzne zart,wydaje mi sie ze zdjecia coraz lepiej mi wychodza,jakos nie bardzo chce mi sie zaglebiac w fotografie bo to rozlegly temat a i tak mam malo czasu na hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 Na forum pokazujesz swoje prace za pomocą czego?... Wystarczy dobre oświetlenie i będzie naprawdę lepiej. Jeśli mieszkasz w bloku to w dzień na balkonie. Jeśli w namiocie to mocniejsze żarówki i większa ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 24 Marca 2016 Autor Share Napisano 24 Marca 2016 Uzywam google Picassa,zdjecia robilem z 3 swiatlami 2boczne i gora,to jest tez kwestia ustawienia aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 ladne...bez jakikowys emocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Jako, że figurki robią na mnie największe wrażenie to pozwolisz, że na chwilę zemdleję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 Rewelacyjne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 28 Marca 2016 Autor Share Napisano 28 Marca 2016 Dziekuje Panowie za mile slowa,za pare dni dodam zdjecia kolejnego popiersia ktore jest w 90% gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Świetnie go zrobiłeś,rewelacja jak dla mnie!Dokładność malowania wszystkich szczegółów robi wrażenie.Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi