gorlock Napisano 1 Kwietnia 2016 Napisano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam! Zlepiłem sobie stuga E. Zestaw to stareńki Dragon z nowymi kołami jezdnymi i kilkoma innymi rzeczami nowego Dragona. Trochę przeróbek, scratcha, mix braszek Lion Roar, Aber, Eduard, lufka Armo. Malowanie niedługo. Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez Gość Cytuj
cooper69 Napisano 1 Kwietnia 2016 Napisano 1 Kwietnia 2016 No i co mam napisać... Extra! Ja mam Tamkę, którą z chęcią przerobiłbym na wcześniejszą (wąskie kółka) ale ich niestety nie mam :( Friule 36 cm z kołem napędowym już czekają i blaszki też. Cytuj
gorlock Napisano 1 Kwietnia 2016 Autor Napisano 1 Kwietnia 2016 (wąskie kółka) ale ich niestety nie mam :( Waskich kolek luzem nie produkuje chyba nikt. Jedynie mozna je pozyskac ze starych zestawow Dragona (stug 3 A, panzer 3 E, G) lub nowego panzera 3 E. Cytuj
gorlock Napisano 1 Kwietnia 2016 Autor Napisano 1 Kwietnia 2016 Ogolnie blaszki kleje lecz jesli maja byc powyginane np blotniki, wtedy je lutuje. Cytuj
Panzer Machine Napisano 1 Kwietnia 2016 Napisano 1 Kwietnia 2016 Świetna robota! Czekam na malowanie Cytuj
panzerterror Napisano 10 Kwietnia 2016 Napisano 10 Kwietnia 2016 Ale cios... wygląda wspaniale Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Hubert Kendziorek Napisano 10 Kwietnia 2016 Napisano 10 Kwietnia 2016 Krótkolufowy Stug i winterketten! Moje ulubione połączenie, a tu jeszcze do tego tak wspaniałe wykonanie. Genialne. Pozdrawiam Hubert Cytuj
Lanczyslaw Napisano 11 Kwietnia 2016 Napisano 11 Kwietnia 2016 Ooo człowieku masz złote ręce moje gratki i oby tak dalej. Cytuj
Vis13 Napisano 13 Kwietnia 2016 Napisano 13 Kwietnia 2016 Mogę mieć drobną sugestię. Pięknie zrobiony model, dużo wysiłku może warto jeszcze coś poprawić. Płyta na d przedziałem załogi - wystające śruby były używane dopiero od późniejszych G, wszystkie poprzednie miały śruby wpuszczane w płytę (niestety błąd wszystkich starych dragonów). Moja rada jeśli chce Ci się bawić, poodcinać łby nawiercić delikatnie otwory i powklejać główki od Abera (robi zestaw takich śrub w 35) Cytuj
gorlock Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Napisano 13 Kwietnia 2016 Dzieki za zwrocenie uwagi. Nie wylapalem tego. Cytuj
Frozzer Napisano 9 Października 2016 Napisano 9 Października 2016 Też jestem fanem stugów, i można by zmienić nazwę producenta ogumienia z "continentaU" na "continentaL" Łatwo jest to zrobić. Cytuj
gorlock Napisano 9 Października 2016 Autor Napisano 9 Października 2016 Zanim pomaluje model, zestrugam niepotrzebne laseczki Cytuj
Radziecki102 Napisano 9 Października 2016 Napisano 9 Października 2016 Podziwiam Was którzy walicie tyle ''żelastwa'' na model i wygląda to tak jak tutaj . Zazdraszczam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi