gorlock Napisano 1 Kwietnia 2016 Share Napisano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam! Zlepiłem sobie stuga E. Zestaw to stareńki Dragon z nowymi kołami jezdnymi i kilkoma innymi rzeczami nowego Dragona. Trochę przeróbek, scratcha, mix braszek Lion Roar, Aber, Eduard, lufka Armo. Malowanie niedługo. Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 1 Kwietnia 2016 Share Napisano 1 Kwietnia 2016 No i co mam napisać... Extra! Ja mam Tamkę, którą z chęcią przerobiłbym na wcześniejszą (wąskie kółka) ale ich niestety nie mam :( Friule 36 cm z kołem napędowym już czekają i blaszki też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 1 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2016 (wąskie kółka) ale ich niestety nie mam :( Waskich kolek luzem nie produkuje chyba nikt. Jedynie mozna je pozyskac ze starych zestawow Dragona (stug 3 A, panzer 3 E, G) lub nowego panzera 3 E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 1 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2016 Ogolnie blaszki kleje lecz jesli maja byc powyginane np blotniki, wtedy je lutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Kwietnia 2016 Share Napisano 1 Kwietnia 2016 Kapitalna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Kwietnia 2016 Share Napisano 1 Kwietnia 2016 Świetna robota! Czekam na malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerterror Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Ale cios... wygląda wspaniale Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Krótkolufowy Stug i winterketten! Moje ulubione połączenie, a tu jeszcze do tego tak wspaniałe wykonanie. Genialne. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanczyslaw Napisano 11 Kwietnia 2016 Share Napisano 11 Kwietnia 2016 Ooo człowieku masz złote ręce moje gratki i oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis13 Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Mogę mieć drobną sugestię. Pięknie zrobiony model, dużo wysiłku może warto jeszcze coś poprawić. Płyta na d przedziałem załogi - wystające śruby były używane dopiero od późniejszych G, wszystkie poprzednie miały śruby wpuszczane w płytę (niestety błąd wszystkich starych dragonów). Moja rada jeśli chce Ci się bawić, poodcinać łby nawiercić delikatnie otwory i powklejać główki od Abera (robi zestaw takich śrub w 35) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Dzieki za zwrocenie uwagi. Nie wylapalem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Też jestem fanem stugów, i można by zmienić nazwę producenta ogumienia z "continentaU" na "continentaL" Łatwo jest to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 9 Października 2016 Autor Share Napisano 9 Października 2016 Zanim pomaluje model, zestrugam niepotrzebne laseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziecki102 Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Podziwiam Was którzy walicie tyle ''żelastwa'' na model i wygląda to tak jak tutaj . Zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi