RH Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Avro Anson – brytyjski samolot wielozadaniowy, zaprojektowany i zbudowany w 1935 roku w wytwórni Avro i tyle w temacie Model tu prezentowany jest w barwach i oznaczeniu 6 powietrznej szkoly obserwatorów i Nawigatorów w Steaverton gdzie szkolili się polscy lotnicy Dziekuje za obejrzenie galeri ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Jak zwykle piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Uwielbiam Special Hobby że tak dużo czasu poświęcają tak małej grupie niszowych i z reguły przebrzydkich maszyn; sam teraz lepię w tak zwanym międzyczasie Martina MKI ale nie zdecydowałem się na prowadzenie warsztatu ażeby nam młodzieży nie zniechęcać do naszego szlachetnego hobby. Model bardzo mnie się podoba i mam nadzięję że to nie ostatni special w Twoim wydaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Fajny, ale czemu nie spiłowałeś tej kraty ze skrzydeł !! Jak samolot miałby latać z takim skrzydłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 świetna prezentacja. świetny model. Kartki pofałdowane białe już nie wyglądają tak dobrze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes69 Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Bardzo ładny model strasznie brzydkiego samolotu, świetna robota :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Czy ja widzę srebrzyste przetarcia na drewnianych w oryginale śmigłach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Czy ja widzę srebrzyste przetarcia na drewnianych w oryginale śmigłach? Chlera !!!! na wszystkich forach musze to samo tlumaczyc Może i tak ,ale wtedy gdy miały drewniane śmigła ,w wypadku kiedy zakladano śmigla z metalu to wtedy były przetarcia Na fotce z Ansonem z PSP ktore jest w galerii są takie wytlaczane smigła metalowe podobne sa na tej fotce i widac dokladnie jak wyglada smigło wytlaczane z jednego kawałka metalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Chlera !!!! na wszystkich forach musze to samo tlumaczyc SH w sumie zrobiło śmigła podobne do obu wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi