spiton Napisano 6 Września 2015 Napisano 6 Września 2015 Fajnie go po modelarsku obfotografowałeś. Z drugiej strony ciarki przechodzą po plecach bo to egzemplarz bojowy nie wystawowy i cholera wie ile jankesi tego sprzętu u nas już maja. Ponoć wojna pomiędzy USA i ROSJĄ w naszym rejonie jest prawdopodobna na 70 % i takie foty raczej tych obaw nie rozwiewają.. Cytuj
PabloA Napisano 6 Września 2015 Napisano 6 Września 2015 Rany Julek... a co by się działo, jak bym gołe baby wkleił A masz jakieś gołe baby?? Cytuj
Mitrandir Napisano 6 Września 2015 Autor Napisano 6 Września 2015 A ty Pablito, nie ...a tak zapomniałem żona czyta Spiton, i tak jest marnie.. nie ma sobie co do głowy dobierać jakby co to się gdzieś tam u Ciebie zabunkrujemy... Bo naszą Warsiawkę to nam w pierwszej godzinie sprzątną Cytuj
Solo Napisano 6 Września 2015 Napisano 6 Września 2015 Kurka, nic nie wiedziałem że jest przetarg w którym startuje Apache, super wiadomość. Grzesiek, zacnego walkarounda zrobiłeś, liczę na więcej zdjęć w wyższej rozdzielczości. Cytuj
Mitrandir Napisano 6 Września 2015 Autor Napisano 6 Września 2015 Kurka, nic nie wiedziałem że jest przetarg w którym startuje Apache, super wiadomość.Grzesiek, zacnego walkarounda zrobiłeś, liczę na więcej zdjęć w wyższej rozdzielczości. To musisz poczekać na Flachentego ja miałem tylko telefon... Może Andrzej wzbogaci galerię on ma dużo i lepsze Cytuj
jl Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 Mitrandir, a nie masz może więcej fotek? Wziąłbym wszystko jak leci:) Cytuj
karambolis8 Napisano 17 Kwietnia 2016 Napisano 17 Kwietnia 2016 Artykuł: http://forsal.pl/artykuly/936030,ah-64-apache-amerykanskie-smiglowce-trafia-do-polskiej-armii-czesc-bylaby-montowana-w-lodzi.html Kluczowe pytanie: jakie są widoczne różnice w stosunku do Apacha D? Cytuj
Mikele Napisano 17 Kwietnia 2016 Napisano 17 Kwietnia 2016 Póki co to tylko ploty i dziennikarskie szukanie sensacji bo rozstrzygnięcia przetargu jeszcze nie było. Aczkolwiek gdyby Kruk zakończył się w taki sposób było by i dobrze, bo od strony technicznej to bardzo dobra (a w mojej prywatnej opinii najlepsza) opcja, ale także i zła, bo AH-64E jest najdroższy z wszystkich kandydatów, więc byćmoże odbiło by się to na ilości zakupionych maszyn. Pożyjemy, zobaczymy. A AH-64E to nic innego jak inna nazwa dla AH-64D Block III. Do poczytania tutaj. A przy okazji cytat obalający powtarzaną wielokrotnie bzdurę, jakoby Apache miał latać 365km/h AH-64E może rozwinąć prędkość 304 km/h, o 37 km/kh większą niż AH-64D i ma lepszą manewrowość w porównaniu z poprzednikiem. Jeszcze co do różnic w stosunku do wcześniejszych wersji, oprócz nowego WN o większej średnicy ma zmodyfikowaną awionikę, więc trzeba by się dobrze przyjrzeć rozkładowi anten na kadłubie. Cytuj
Mikele Napisano 17 Kwietnia 2016 Napisano 17 Kwietnia 2016 Prawo o zamówieniach publicznych. Dzień jak co dzień Cytuj
karambolis8 Napisano 5 Października 2016 Napisano 5 Października 2016 Jakieś szczegóły dla niewtajemniczonych? Cytuj
Mitrandir Napisano 5 Października 2016 Autor Napisano 5 Października 2016 Jakieś szczegóły dla niewtajemniczonych? to znaczy...? o co pytasz? Cytuj
Headhunter88 Napisano 9 Października 2016 Napisano 9 Października 2016 A przy okazji cytat obalający powtarzaną wielokrotnie bzdurę, jakoby Apache miał latać 365km/h AH-64E może rozwinąć prędkość 304 km/h, o 37 km/kh większą niż AH-64D i ma lepszą manewrowość w porównaniu z poprzednikiem. 365 to prędkość MAKSYMALNA (NIEPRZEKRACZALNA) dla obu wersji AH-64A i D, więc wychodzi na to, że w powyższym artykule chodzi o maks. prędkość przelotową Tak samo na obu MSPO nie był pokazany AH-64E tylko AH-64D z wieloma dodatkami od Guradiana, ale wciąż jest to wersja D. http://www.altair.com.pl/e-report/view?article_id=727 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi