Solo Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Do tej pory zamawiałem takie rzeczy tylko w MelisuManu. Ostatnio próbowałem coś u nich zamówić z okazji nadchodzącego konkursu, ale bodaj już trzeci dzień nie mogę doczekać się żadnej odpowiedzi - czy ktoś wie czy oni jeszcze działają? Tak czy inaczej, czy macie jakieś sprawdzone firmy specjalizujące się w takiej działalności jak w temacie? Zależy mi na firmach które nie tylko wykonują kalkomanie i maski, ale także są w stanie same przygotować projekt. Za wszelkie linki z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 23 Kwietnia 2016 Super Moderator Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Z tego co wiem, właściciela nie ma w kraju (jakiś wyjazd miał mieć), chyba miał wrócić w maju. Ale nie dam głowy, bo ostatni kontakt miałem chyba z 2 tygodnie temu. Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 23 Kwietnia 2016 Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Z tego co wiem, właściciela nie ma w kraju (jakiś wyjazd miał mieć), chyba miał wrócić w maju. Ale nie dam głowy, bo ostatni kontakt miałem chyba z 2 tygodnie temu. Pozdrawiam Christian Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 23 Kwietnia 2016 Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Dołączam się do pytania Solo, może jakieś inne firmy są wam jeszcze znane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 23 Kwietnia 2016 Share Napisano 23 Kwietnia 2016 W Bytomiu wystawiała się firma ModelMaker - producent kalkomanii. Niestety, nie udało mi się pogadać z właścicielem, a Panie niewiele wiedziały. www.modelmaker.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcturus Napisano 23 Kwietnia 2016 Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Na allegro pod nazwą Paastella działa firma P-mask (chyba to tak jest): http://allegro.pl/show_user.php?search=paastella&search_scope=user. Pierwsze maski do malowania zamawiałem u nich via allegro, teraz po prostu piszę maila o co mi chodzi i dostaję wycenę. Sprawnie, tanio, szybko projektują i wycinają maski na bazie schematów barwnych, skanów kalkomanii itp. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Kwietnia 2016 Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Tu robią zarówno wydruki kalkomanii, jak i ich projekty: http://www.mf-zone.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Dzięki panowie. Poczekam więc do maja, może Melius się odezwie, a jak nie to uderzę do tej Paastelli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Dzisiaj dostałem od znajomego takie namiary. http://www.nomar.com.pl. Znajomy (producent świec) zamawiał u nich kalki do nalepiania na świece. Chwali, że są bardzo dobre. Ale kalki na świece mają trochę inne wymagania. W każdym bądź razie na ich stronie są też kalki modelarskie. Może ktoś spróbuje i da opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Kilka dni temu Melius się do mnie odezwał, więc wszystko jest w porządku, działają chyba normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Dzisiaj dostałem od znajomego takie namiary.http://www.nomar.com.pl.(...) Może ktoś spróbuje i da opinię. Przecież to ta sama firma co robi kalki dla Model Maker Decals Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 8 Maja 2016 Share Napisano 8 Maja 2016 Małe sprostowanie... Nomar już od dość dawna nie drukuje dla MMakera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi