Duży Modelarz Napisano 25 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2018 Kurde faktycznie są przy samej krawędzi, dzięki . PS. Kurde to są zagięte kawałki blachy, chyba pokombinuję i poszukam jakichś niewykorzystanych blaszek fototrawionych i spróbuję coś dosztukować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 31 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2018 Jednak nie zrobiłem blaszek, ale poprawiłem te listewki i je zeszlifowałem, bo miały wręcz kwadratowy przekrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 31 Sierpnia 2018 Share Napisano 31 Sierpnia 2018 Coś jest nie tak. Od dawna mam Twój ściek w subskrybowanych, codziennie przeglądam listę i nie pokazywało mi żadnych nowych filmów od odcinka G.222 Fuselage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 31 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2018 Od tamtej pory były 4 filmy... Youtube ciągle coś psuje ;) Wejdź na mój kanał i tam obok napisu "Subskrybujesz" jest ikonka dzwoneczka, od jakiegoś czasu trzeba też to zaznaczyć, żeby mieć powiadomienia, już nie wystarczy samo subskrybowanie kanału. W następnym filmie przypomnę o tym... tylko że jak widać nie każdy go zobaczy na swojej liście :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 10 Września 2018 Autor Share Napisano 10 Września 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 20 Września 2018 Autor Share Napisano 20 Września 2018 Mam nietypowe pytanie do osób, które robiły ten śmigłowiec. Czy Wam też wyszły śmigła sterczące w górę? Sprawdzałem z 10 razy, nic nie przykleiłem "do góry nogami", a śmigła zamiast lekko opadać, to też lekko ale unoszą się w górę, jak w śmigłowcu w trakcie lotu. Jest tak: A nie tak: Jest jakiś sprytny patent na odgięcie śmigieł w dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 20 Września 2018 Share Napisano 20 Września 2018 Jest jakiś sprytny patent na odgięcie śmigieł w dół? Na gorąco. . Układasz wirnik glowica na czymś (duża nakrętka, kapsel od butelki) , lopaty wyginasz w dół, przez obciążenie końcówek i dmuchasz suszarką do włosów aż się nagrzeją. Czekasz aż ostygną, zdejmujesz obciążenie i powinny juz zostać odpowiednio odkształcone. Wysłane z mojego TA-1021 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 12 Października 2018 Autor Share Napisano 12 Października 2018 Zapraszam na finałowy film. Nadawanie zacznie się dziś o 17:00. https://www.youtube.com/watch?v=QkzagDN5qs8&ab_channel=BigModeller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 13 Października 2018 Share Napisano 13 Października 2018 Oczywiscie obejrzalem. Super wszystko Ci wyszlo, ale zauwazylem, cos co zdarza sie rowbiez na moich czesciach przezroczystych po zdjecou maskowania czyli taka postrzepiona powierzchnia farby. Jakies pomysly czmu tak sie dzieje? Pytanie nr 2, gdzie mozna obejrzec galerie z Twoim Apache? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 13 Października 2018 Autor Share Napisano 13 Października 2018 Nie wiem skąd to się bierze. Maskowanie było dokładne, ten dziwny osad nie miał też koloru, a gdyby to była farba, to by był chociaż lekko oliwkowy... No ale najważniejsze, że łatwo to usunąć wykałaczką. Potem jeszcze szorowanie spirytusem i jest czysto . Co do zdjęć, to zwykle wrzucam je na Instagram i na Scalemates, ale to parę dni po filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 15 Października 2018 Autor Share Napisano 15 Października 2018 Dorzucam jeszcze link do zdjęć: https://www.scalemates.com/profiles/mate.php?id=35297&p=albums&album=44353 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 16 Października 2018 Share Napisano 16 Października 2018 Super zdjęcia bardzo mi się Twój model podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 16 Października 2018 Autor Share Napisano 16 Października 2018 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi