makinen Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Sprawę uznaję za zakończoną, żeby nie przekombinować. Usunąłem klapkę z lunety, wymieniłem głowę stojącemu załogantowi. Pomimo malowania kilkukrotnego poprzedniej wersji w czapce pozorant wyglądał jak klaun, może trochę ze względu na kretyński wyraz twarzy. Główka żywiczna. Pomalowałem korek od butelki na przednim siedzieniu. Całość wygląda tak. Teraz z czystym sumieniem mogę przygotować się do konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Kwietnia 2016 Super Moderator Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Świetny! Dodatkowo fantastyczna mała winietka wyszła! Się napracowałeś ;-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 W porządku ,i moje klimaty ( "czekoladowe ciastko" rządzi ), z czego robisz te pasy do zamocowań Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2016 W porządku ,i moje klimaty ( "czekoladowe ciastko" rządzi ), z czego robisz te pasy do zamocowań Pozdrawiam M1A1(HA) Dzięki, ale ciastko jest oszukane. Tylko 5 kolorów, zamiast 6 .Wszelkie pasy i troki są z papieru+wikol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Świetna praca. Znowu mi będziesz konkurencję robił w konkursie, he, he. W każdym razie chętnie będę oglądał twój kolejny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Świetna praca. Znowu mi będziesz konkurencję robił w konkursie, he, he. W każdym razie chętnie będę oglądał twój kolejny model. Bazylms- zbuduj w konkursie humvee, to się szanse wyrównają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Taaa, to jakby z Connorem McGregorem do oktagonu wejść. W każdym razie zostać wyprzedzonym przez ciebie to żaden wstyd, robisz świetne modele i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Bardzo podoba mi się grunt... lubie takie dopracowanie tematu gdy kamiory nie są wszystkie takich samych gabarytów i nie są sypnięte po wierzchu tylko trochę "wciśnięte" - super naturalnie to się prezentuje. Za o masz u mnie dodatkową "extra gwiazdkę" PS: jedna rzecz mnie tylko zastanawia (tak pod kątem "wojennej praktyki") - dioramka wygląda na klimaty zwiadowcze więc czy mimo wszystko przy 2 osobowej załodze jeden nie powinien siedzieć za kółkiem? Przy nagłej ewakuacji ten klęczący z mapą za dużo czasu straci zanim się znajdzie za kółkiem - będzie musiał obiegać nieosłonięty maskę albo gramolić się przez klamoty na siedzeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Maja 2016 Autor Share Napisano 3 Maja 2016 M.A.V.- interpretacji może być tak wiele, jak oglądających i zawsze pojawie się jakieś "może". Pamiętaj, że to pojazdy miały trzyosobową załogę, więc kierowca mógł się gdzieś zawieruszyć... Zawsze będzie margines do interpretacji. Na pocieszenie- w konkursowej diorami postaram się zostawić jak najmniej pola do domysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 makinen - ja to absolutnie nie pisałem żeby się czepiać bo dioramka mi się bardzo podoba. Myślałem że zespół 2 osobowy, ale jak kierowca wyszedł z kadru to wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Maja 2016 Autor Share Napisano 3 Maja 2016 Absolutnie nie potraktowałem tego, jako czepiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi