piotrkur Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Nie wiem, ale nie widać zdjęć, tylko ja tak mam? A co popijasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Kalki z oznaczeniami i numerami położone w zawrotnej ilości sztuk 10. Teraz napisy eksploatacyjnej w ilości sztuk milion Noc to nie jest dobra pora na robienie zdjęć, albo przepalone, albo niedoświetlone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Wydaje mi się, że coś namieszałem w ustawieniach aparatu. Jak pisałem wcześniej filtrowałem kolory modelu właśnie w celu zgaszenia takiej żarówy. Foto z ręki, komórką, z łapą, nieobrócone i na tle ściany więc towarzysko-modelarskie faux pas , ale bliżej na nim temu żółtemu do rzeczywistości. Popracuję jutro nad aparatem, żeby przestał stroić fochy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrPilot Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Przyznam, że bardzo fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Fajne te kolorki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcturus Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Świetnie się zapowiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2016 Dzięki, dzięki, byle tylko fikołka na ostatniej prostej nie odstawić żadnego Kalkomanie położone. Teraz kilka podmalówek, parę pierdół do domalowania, retusz i oleje i w zasadzie finisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2016 Podwieszenia. I okopcenia. Nad nimi muszę jeszcze pomyśleć, bo wyszło płasko. A dużo, bo 29ty lubi pluć ogniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2016 Nad nimi muszę jeszcze pomyśleć, bo wyszło płasko. Pomyślałem. I jest tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 19 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Model w matowym wykończeniu, z zaciekami pod gondolami silnikowymi i lokalnych poprawkach malarskich. Do domalowania jeszcze drobnica, finalny montaż i koniec. Następne zdjęcia już w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 20 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2016 I po zgodzie na kołowanie na start Galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 20 Sierpnia 2016 Share Napisano 20 Sierpnia 2016 Pitotka za bardzo opada w dol i ucieka troszke w lewo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 21 Sierpnia 2016 Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Jak pięknie ustawiasz elementy do fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi