raval74 Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Tego pojazdu nie muszę nikomu przedstawiać T-55 wersja z reaktywnym pancerzem,moją inspiracją jest wojna w Syrii ponieważ lubię pustynne klimaty.Należy jednak pamiętać że wojny to najgorsze zło jakie człowiek potrafi zgotować drugiemu,nie ważne gdzie by się to działo giną niewinni ludzie,i to jest bardzo przykre.... Do budowy wykorzystam nowy wypust TAKOMA oto szybki i-nbox Jeszcze chciałem podziękować Organizatorom za stworzenie tego konkursu,to świetna promocja tego pięknego hobby i z tego co zauważyłem to konkursy organizowane wirtualnie mają coraz większą popularność,oby tak dalej... Zapraszam na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Prawie wystartowałem z syryjskim T-62. Na szczęście zmieniłem zdanie na Warrior. Będę śledził, szczególnie etap malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Kolejny rodzyneczek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 3 Maja 2016 Autor Share Napisano 3 Maja 2016 Prawie wystartowałem z syryjskim T-62. Na szczęście zmieniłem zdanie na Warrior. Będę śledził, szczególnie etap malowania. Spoko spoko,zrobisz Warriora ruszasz z teciakiem i zrobi się galerię z Syrianami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 Obym tylko tego na czas skończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 3 Maja 2016 Autor Share Napisano 3 Maja 2016 Obym tylko tego na czas skończył. Spokojnie, Warriora składa się bez problemów,chyba że chorujesz na to co ja i nie tylko "notoryczny brak czasu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 3 Maja 2016 Autor Share Napisano 3 Maja 2016 raval74-bedziesz montowal zestawowa lufe (z plaszczem) czy zalozysz orginalna 100mm np. z RB,Abera jak na 5, i prawdopodobnie na 2 fotce. Jeszcze się zastanawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 Proponuję użyć tej z RB, a kołnierze termiczne dorobić z np. cienkościennej blaszki ,na trzecim zdjęciu wyraźnie widać pogniecione i uszkodzone osłony termiczne. Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Fajny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 4 Maja 2016 Autor Share Napisano 4 Maja 2016 Proponuję użyć tej z RB, a kołnierze termiczne dorobić z np. cienkościennej blaszki ,na trzecim zdjęciu wyraźnie widać pogniecione i uszkodzone osłony termiczne. Pozdrawiam M1A1(HA) Tak właśnie chcę zrobić nawet mam coś na tą okazję Najpierw spróbuję przerobić lufę zestawową, a jak pójdzie coś nie tak to kupię RB, a tak ogólnie to dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 4 Maja 2016 Autor Share Napisano 4 Maja 2016 Fajny temat Dzięki,zobaczymy co z tego wyjdzie, Twoja eF-ka to b.dobry wybór, podziwiam wyczyny lotników tutaj na forum i nie tylko, ogólnie życzę powodzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 1 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2016 Powolutku ruszamy z Teciakiem, kilka elementów podwozia i kółeczka, na razie tylko cztery ale jakoś trzeba ruszyć z tym projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 2 Czerwca 2016 Share Napisano 2 Czerwca 2016 Ciekawy temat, czekam na kolejne zdjęcia. Jakie będzie malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 2 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2016 Ciekawy temat, czekam na kolejne zdjęcia. Jakie będzie malowanie? Myślę że to malowanie będzie oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 2 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2016 Kółeczka gotowe, teraz gąski i dół będzie gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Czerwca 2016 Share Napisano 2 Czerwca 2016 Nie tańczą trochę to koła na lewej burcie? Przyklejone już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 2 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2016 Nie tańczą trochę to koła na lewej burcie? Przyklejone już? Nie są przyklejone, mają trochę luzu dlatego taki widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Czerwca 2016 Share Napisano 2 Czerwca 2016 Alarm odwołany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 3 Czerwca 2016 Share Napisano 3 Czerwca 2016 Fajna robota, uwielbiam te Syryjskie czołgi :-) off: zdaje się że i my będziemy mieli gorące lato ! Pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 5 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2016 Gąski sklejone, teraz zabieram się za przeróbki kostek na przednim pancerzu przy pomocy frezarki do manicure i wiertła dentystycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 5 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2016 Kostki na przednim pancerzu zamontowane, a zbędne otwory zaklejone światło-utwardzalną żywicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 6 Czerwca 2016 Share Napisano 6 Czerwca 2016 ^^ Właśnie też się zastanawiam. Na obu fotkach kostek jest tyle samo wiec nie wiem o co chodzi. Autor może coś powie? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Czerwca 2016 Share Napisano 6 Czerwca 2016 Tam na focie poglądowej druga kostka z prawej strony jest przesunięta go góry względem pozostałych i taki też widać efekt na modelu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 6 Czerwca 2016 Share Napisano 6 Czerwca 2016 Aaaa... I wszystko jasne. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dru Napisano 7 Czerwca 2016 Share Napisano 7 Czerwca 2016 Wychodzi na to że to będzie egzemplarz z ostatniego zdjęcia ? Bo jak tak to co z gostkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi