Kamil K. Napisano 8 Maja 2016 Napisano 8 Maja 2016 (edytowane) Witajcie, Ponieważ nic już przy modelu nie wymyślę, to czas go wysłać do galerii. Produkt Trumpetera, dorzuciłem tylko skrzynki amunicyjne z Miniartu i żywicy, liny holownicze Voyagera i odrobinkę dupereli w stylu poręcze, kable, itd. Pierwowzór: I moja wersja: Edytowane 4 Lipca 2017 przez Gość Cytuj
karambolis8 Napisano 8 Maja 2016 Napisano 8 Maja 2016 Super Nie kusiło Cię żeby przykurzyć jak na tym zdjęciu? Cytuj
Kamil K. Napisano 8 Maja 2016 Autor Napisano 8 Maja 2016 Dzięki! Super Nie kusiło Cię żeby przykurzyć jak na tym zdjęciu? Syfku dałem wystarczająco, tak myślę. Nie lubię mocno zakurzonych modeli, to bardzo je spłaszcza - przynajmniej moje skromne umiejętności do tego prowadzą. Cytuj
bazylms Napisano 8 Maja 2016 Napisano 8 Maja 2016 Świetnie, jak zwykle z resztą. Teraz możesz spokojnie skupić się na konkursie. Cytuj
Zekar Napisano 8 Maja 2016 Napisano 8 Maja 2016 Bardzo mi się ta Twoja seria z Donbasu podoba, i już czekam na następny ulepek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi