Kamil K. Napisano 8 Maja 2016 Share Napisano 8 Maja 2016 (edytowane) Witajcie, Ponieważ nic już przy modelu nie wymyślę, to czas go wysłać do galerii. Produkt Trumpetera, dorzuciłem tylko skrzynki amunicyjne z Miniartu i żywicy, liny holownicze Voyagera i odrobinkę dupereli w stylu poręcze, kable, itd. Pierwowzór: I moja wersja: Edytowane 4 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 8 Maja 2016 Share Napisano 8 Maja 2016 Super Nie kusiło Cię żeby przykurzyć jak na tym zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Maja 2016 Share Napisano 8 Maja 2016 Ładna, gratuluję udanej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 8 Maja 2016 Autor Share Napisano 8 Maja 2016 Dzięki! Super Nie kusiło Cię żeby przykurzyć jak na tym zdjęciu? Syfku dałem wystarczająco, tak myślę. Nie lubię mocno zakurzonych modeli, to bardzo je spłaszcza - przynajmniej moje skromne umiejętności do tego prowadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 8 Maja 2016 Share Napisano 8 Maja 2016 Jak zwykle, ladny i udany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Maja 2016 Share Napisano 8 Maja 2016 Świetnie, jak zwykle z resztą. Teraz możesz spokojnie skupić się na konkursie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 8 Maja 2016 Share Napisano 8 Maja 2016 Bardzo mi się ta Twoja seria z Donbasu podoba, i już czekam na następny ulepek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 12 Października 2016 Share Napisano 12 Października 2016 Super robota:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi