Marudek Napisano 17 Kwietnia 2017 Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Ale te świnie zrobiły w srodku chlew Barawo za malowanie wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Kwietnia 2017 Share Napisano 17 Kwietnia 2017 ładna konserwa a gdzie świniaki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 18 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Oj, no i chyba będę musiał przysiąść do tych pig'szonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Kwietnia 2017 Share Napisano 21 Kwietnia 2017 Co ja tu będę krucabomba ściemniać - wszyscy na tych załogantów od zeszłego lata czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szary Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Fajny, zastanawiam się nad maluchami z Metal Slug. Pocieszne te japońskie modeliki, na prosiaki czekamy jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Super robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Fajny, zastanawiam się nad maluchami z Metal Slug. Sam miałem na te tanki ochotę. Metal Slug w ogóle, w super klimacie jest! Pocieszny designe pojazdów Parę świnek będzie na pewno, nie wszystkie, bo większość jest toczka w toczkę taka sama. A obrabianie ich nie jest za fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Czerwca 2017 Share Napisano 28 Czerwca 2017 Są jakieś postępy w świńskim temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 28 Czerwca 2017 Share Napisano 28 Czerwca 2017 Już myślałem, że JACER jakieś fotki wstawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 28 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2017 Są... Ale kardynalne błędy przy malowaniu przedłużają cały proces :( Masakra, zmęczył mnie ten projekt srogo, ale się nie poddaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 28 Czerwca 2017 Share Napisano 28 Czerwca 2017 Bardzo ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 Doczekał się ten model ukończenia, czy też płacze roniąc plastikowe łzy gdzieś w piwnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 8 Września 2017 Share Napisano 8 Września 2017 Zajebiste Ma facet fantazje ile kosztuje to cudo??? pewnie cena kosmiczna??? Jakieś 180 zł z przesyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 23 Września 2017 Autor Share Napisano 23 Września 2017 Doczekał się ten model ukończenia, czy też płacze roniąc plastikowe łzy gdzieś w piwnicy? Odłożony "na później" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Września 2017 Share Napisano 24 Września 2017 eh.... no dobra.... czekałem na świniaki rok , mogę poczekać drugi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi