tombie01 Napisano 10 Października 2016 Autor Share Napisano 10 Października 2016 Nie fotki nie są koniecznością przy rejestracji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 10 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 10 Października 2016 Nie fotki nie są koniecznością przy rejestracji:) To nie muszę ci przesyłać zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 10 Października 2016 Autor Share Napisano 10 Października 2016 możesz tak jak pisałem ułatwi nam to pracę więc jeżeli masz taką możliwość to prześlij - kolega KRL pytał czy fotki są konieczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 10 Października 2016 Share Napisano 10 Października 2016 Szkoda, że nie dam rady wpaść ( impreza rodzinna ). Z ciekawości zapytam które grupy rekonstrukcyjne się zapowiedziały, że będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 12 Października 2016 Autor Share Napisano 12 Października 2016 Nasz Klub Bielska Strefa Modelarska również ufundował mały zestaw nagród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 13 Października 2016 Autor Share Napisano 13 Października 2016 Przepraszam najmocniej - nie można zapomnieć o naszej braci kartonowej - nasz klub również dla nich ufundował nagrody a z informacji bieżących swoja obecność potwierdził Answer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 14 Października 2016 Autor Share Napisano 14 Października 2016 Chciałbym zakomunikować iż na naszą wystawę wybiera się przedstawiciel firmy IBG i zasponsoruje nagrody specjalne w określonych przez siebie kategoriach tak więc żeby nie było że nikt nic nie wiedział to podaję w jakich dyscyplinach można o nie powalczyć -Za najlepszy pojazd w barwach Wojska polskiego 1939-1945 -junior -Za najlepszą dioramę w barwach wojska polskiego 1939-1945 -junior -Model: dla najmłodszego uczestnika konkursu powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klub siódemka Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 WITAM! Ogłaszamy wszem i wobec że IBG na swym stoisku zaprezentuje do sprzedaży nowego Rosomaka, nowego Chevroleta C15 i czołg japoński, jak już weszło w tradycje festiwali fundujemy puchary za modele w barwach wojska polskiego dla juniorów za najlepszy pojazd i dioramę. Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 Ja swoje model już zgłosiłem... taki przegląd z kilku lat, ale 12 sztuk się uzbierało . Ktoś z forum się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 Zapewne będzie grupa osób z forum. W zasadzie my jako organizatorzy też jesteśmy z forum:) Proszę chętnych o rejestrację online. Jak już działa to korzystajmy z niej. Będzie szybciej i sprawniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 15 Października 2016 Autor Share Napisano 15 Października 2016 Wczoraj byłem na terenie wystawy i podpytałem jak zwykle w hotelu - ilość rezerwacji przekroczyła 50% ale niestety nie wiem na jaką konfigurację pokoi się to przekłada. W każdym razie miejsca jeszcze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 15 Października 2016 Może wspólne zdjęcie Modelworkowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 15 Października 2016 Share Napisano 15 Października 2016 Hotel w poblizu zarezerwowałem mam nadzieję że tym razem samoloty i wydarzenia w pracy mnie nie zmuszą do zmiany planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 15 Października 2016 Hotel w poblizu zarezerwowałem mam nadzieję że tym razem samoloty i wydarzenia w pracy mnie nie zmuszą do zmiany planów. Pozwolę sobie zapytać, skąd będziesz leciał? Z Gdańska do Katowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 15 Października 2016 Share Napisano 15 Października 2016 Wszysto jest uzaleznione od tego jak ułoży mi się praca a co za tym idzie kiedy i gdzie będę miał lot. Chciałbym jechać w sobotę rano z Gdańska ale może wyjść też tak że będę jechał w sobotę rano z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 15 Października 2016 Share Napisano 15 Października 2016 Chciałem zachęcić to przyjazdu forumowiczów, a wyszło... niezręcznie . Mam nadzieję, że za tydzień obejrzę wiele "znajomych" modeli, a przy okazji będzie okazja i poznać osobiście twórców . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 15 Października 2016 Autor Share Napisano 15 Października 2016 Ja również zachęcam forumowiczów do uczestnictwa - przypominam że mamy klasę motor sport mającą na celu gromadzenie zwolenników tej formy modelarstwa; Informuję że wśród eksponatów ma się pojawić pucharowe Porsche w 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 15 Października 2016 Tombie a będą jakieś drogowskazy jak tam dojechać? Bo jak patrzyłem, to trochę tych budynków tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 15 Października 2016 Autor Share Napisano 15 Października 2016 zrobię mapkę a drogowskazy też będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 16 Października 2016 Autor Share Napisano 16 Października 2016 Poproszono mnie o zamieszczenie takiej informacji: 3D Print „EAGLENEST”, będzie miała w sprzedaży, na stoisku „MODELWORD” Krzyśka Opiłki, swoje produkty jak : bruk, ściany, pnie drzew a także uchwyty do aerografów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 17 Października 2016 Share Napisano 17 Października 2016 Może wspólne zdjęcie Modelworkowiczów? Fajny pomysł, popieram. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 17 Października 2016 Autor Share Napisano 17 Października 2016 Mnie się również pomysł bardzo podoba jak by co będziemy organizować taką fotkę; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 17 Października 2016 Share Napisano 17 Października 2016 Pytanie do Organizatorów. Czy macie potwierdzone jakieś stoiska handlowe z Czech lub Słowacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 17 Października 2016 Autor Share Napisano 17 Października 2016 Mamy wstępnie potwierdzone 1 stoisko z Czech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 17 Października 2016 Autor Share Napisano 17 Października 2016 Czekamy jeszcze na przesyłki z kilku sklepów a tym czasem prezentacja nagród ufundowanych przez Pana Andrzeja właściciela sklepu hobbystycznego w Bielsku Białej 'Strefa Marzeń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi