Mateusz Z Napisano 30 Czerwca 2016 Share Napisano 30 Czerwca 2016 Witam, model robiony przez rok, dużo włożonego wysiłku dla takiego efektu końcowego. Wypróbowałem przy nim nowe dla mnie techniki malarskie(wg. mnie uzyskałem efekt, który chciałem i już chyba nie przestanę rozwijać tej drogi tylko mam wrażenie, że na zdjęciach nie jest do końca widoczny) i nabyłem wiele cennego doświadczenia. W środku włożone żywiczne komory podwozia, uzbrojenia i kokpit, metalowe lufy i pitot Mastera,krzyże, numery i strzałka na dziobie malowane od masek, blacha edka do środka i trochę drutów na silnik. Serdeczne podziękowania dla pana Arka Walerowicza za rady i pomoc oraz dla Kamila Drewnoskiego za zdjęcia. Model wykonany w MDK Świdnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolikolos Napisano 1 Lipca 2016 Share Napisano 1 Lipca 2016 Bardzo się mi podoba. Masa pracy włożonej w model widoczna na zdjęciach a na pewno na "żywo" wygląda jeszcze lepiej. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 1 Lipca 2016 Share Napisano 1 Lipca 2016 Piękny! Dla uwidocznienia ogromu pracy, którą włożyłeś, porównanie z moimi próbami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 3 Lipca 2016 Autor Share Napisano 3 Lipca 2016 Dziękuje za pozytywny odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 3 Lipca 2016 Share Napisano 3 Lipca 2016 Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Lipca 2016 Share Napisano 3 Lipca 2016 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 3 Lipca 2016 Share Napisano 3 Lipca 2016 Na prawdę dobrze zbudowany i pomalowany, podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 Pierwszorzędny Chociaż może przy tej skali warto byłoby trochę przypiłować gumy żeby lepiej "siedział" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 9 Lipca 2016 Autor Share Napisano 9 Lipca 2016 Dziękuje Chociaż może przy tej skali warto byłoby trochę przypiłować gumy żeby lepiej "siedział" Nawet miałem to zrobić, w sumie nie wiem czemu zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi