empit Napisano 1 Lipca 2016 Share Napisano 1 Lipca 2016 Model: Trumpeter 01019 Soviet (9P117M1) Launcher with R17 Rocket of 9K72 Missile Complex "Elbrus"(Scud B) Użytkownik: Ludowe Wojsko Polskie Malowanie: Pactra ( żółty + czarny = khaki ) Wilder - wash olejne artystyczne Model kupiłem rok temu za 250zł! Sklejał się przyjemnie. Troszkę duży Zapraszam do oglądania 6302311716831197330][/url] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 1 Lipca 2016 Share Napisano 1 Lipca 2016 Witam, Nie znam się na takim sprzęcie, ale podziwiam czystość wykonania, cieniowanie i delikatny brudzing . P.S. Poszło PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Lipca 2016 Share Napisano 3 Lipca 2016 Podoba mi się Miałem pisać że coś dziwnie koła masz zwichrowane ale dopiero potem się zorientowałem że skręcałeś osie podczas cykania fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 Bardzo ładny model! Z jednej strony wielka, potężna bryła a z drugiej te detaliki, fajny mix, bardzo fajnie się na to patrzy. Jedyne co średnio wygląda to brudzenie kół, ale to łatwo poprawić, jeśli podzielałbyś moje zdanie. Suma sumarum, ładne cacko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 Ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 9 Lipca 2016 Autor Share Napisano 9 Lipca 2016 Dziękuję za komentarze. Koła na razie zostaną tak jak są. Może kiedyś zdejmę i zmienię :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 Bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi