karambolis8 Napisano 28 Lipca 2016 Share Napisano 28 Lipca 2016 Ten srebrny to pod obicia czy cieniowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Lipca 2016 Autor Share Napisano 29 Lipca 2016 Ten srebrny to pod obicia czy cieniowanie? Śrebro i pod obicia i pod cieniowanie, RAV - zaokrąglenie poprawione, klapki wywarzające pozostaną bez zmian. Dziabągi które wyszły po srebrnym tu i ówdzie naprawiłem i całość pocieniowałem czernią: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Lipca 2016 Autor Share Napisano 30 Lipca 2016 Po całości poszła Tamiya XF69 NATO Black: Efekt na ten moment mi odpowiada, oczywiście weryfikacja jutro przy świetle dziennym. Muszę go jak najszybciej zabezpieczyć bezbarwnym bo za szybko otarć przybywa i nie tam gdzie bym sobie tego życzył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 on jest pomalowany nato black? 0_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Dosc zielona ta czern wyszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Przy słabym kryciu i na jasnym podkładzie (srebrny) NATO Black Tamki taki jest. Na razie wygląda dziwnie ale jakbyś domieszał zwykłego czarnego i poleciał drugą turę to może być bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Ajabym filtrował to jeszcze mocno rozrzedzonym czarnym do skutku. I w razie potrzeby wnętrza paneli potraktował z Tire Black. Jest potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 31 Lipca 2016 Autor Share Napisano 31 Lipca 2016 W sztucznym świetle faktycznie odcień wyszedł jak Olive Drab, ale w rzeczywistości jest fajny "nieczarny" czarny. Koniec zabawy to jeszcze nie jest, będzie i druga tura i pewnie trzecia. Teraz w ruch pójdą czarny, kilka odcieni szarości i nieśmiertelny Smoke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2016 Tak to wygląda na chwile obecną. Czarnym przeleciałem po całości, a potem wypełniałem panele, jedne więcej drugie mniej: Mówiąc szczerze zostawiłbym to już tak jak jest, choć korci mnie trochę żeby rozjaśnić tu i ówdzie szarym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Dalej zielonkawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Na koniec odrobina NATO Black i dosyć. Lepiej nie dam rady, jednolity czarny to poważne wyzwanie: Błyszczący już położony, jutro kalki i trzeba kończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnknownUser Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Na koniec odrobina NATO Black i dosyć. Lepiej nie dam rady, jednolity czarny to poważne wyzwanie: Błyszczący już położony, jutro kalki i trzeba kończyć. Można by pokusić się o bardziej zmęczoną powierzchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Kalki na miejscu, doszły też zamówione Quickboostowe wydechy które wraz z kolektorami dostały na początek kolor srebrny. Kalkomanie mimo wieku bardzo przyjemne, cienkie, dobrze reagujące na płyny, siadły w liniach podziału praktycznie na samym Secie: Leń mnie ogarnął okrutny, ostatni projekt chyba odpuszczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Wczoraj pochwaliłem kalki, dzisiaj po matowym wyszło to i owo . Powoli zbliżam się do końca bojów z Beau, stan na dziś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 8 Sierpnia 2016 Share Napisano 8 Sierpnia 2016 Na mój gust za mało błyszczącego było pod kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2016 Na mój gust za mało błyszczącego było pod kalki. Na błyszczącej powierzchni wszystko z kalkami było ok, problem zaczął się po położeniu bezbarwnego matu. To samo miałem z literami i cyframi na Skyraiderze. Tymczasem Beau został ufajdany: na początek jasnym kurzem, a potem po całości washem do pojazdów w kamuflażu NATO: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2016 Na luzie, do przodu. Napęd gotowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2016 Nie zapomniałem o Beau ale musiałem od niego chwilę odpocząć. Niestety, nie włożyłem w ten model całego modelarskiego serca dlatego nie wygląda tak jakbym chciał. Powychodziło też na nim mnóstwo dziwnych dziabągów, część poukrywałem, część będzie niestety widać. Projekt jednak trzeba dokończyć, a kiedyś w przyszłości na pewno będzie jeszcze jeden Beau. W zasadzie zostało juz tylko podwozie. Tutaj gotowe wnęki i pokrywy: i golenie z przewodami: Jutro prysnę to wszystko na czarno i poskładam do kupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Po urlopie pełen werwy i zapału zasiadam do kończenia projektów. Beau stanął na kołach: Ciężko jest pokazać brud i przebarwienia na czarnej powierzchni, tutaj musiałem przekontrastować zdjęcie: Jeszcze parę pierdółek i finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 ...Ciężko jest pokazać brud i przebarwienia na czarnej powierzchni, tutaj musiałem przekontrastować zdjęcie:... to w takim razie chętnie pooglądam model na jakiejś wystawie jeżeli się gdzieś w najbliższym czasie wybierasz oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2016 to w takim razie chętnie pooglądam model na jakiejś wystawie jeżeli się gdzieś w najbliższym czasie wybierasz oczywiście. Wybieram się do Jaworzna, ale bez Beau. Do modeli konkursowych to on się niestety nie zalicza . Rzutem na taśmę ukończony, zapraszam do galerii: Dziękuję wszystkim za dobre słowo i zaglądanie do moich projektów. Było naprawdę super, pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi