kubisz Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Trochę tych zabiegów kosmetycznych ginie na zdjęciach, na żywo zapewne jest bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 22 Listopada 2016 Autor Share Napisano 22 Listopada 2016 No i znów kuszą mnie washe glinkowe. Jutro zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 28 Listopada 2016 Autor Share Napisano 28 Listopada 2016 Czekając na chmię - kilka fotek lepszej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 Tak teraz patrzę i wydaje mi sie, ze osłonę strzelca od wieży oGPK masz zamontowana do góry nogami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 28 Listopada 2016 Autor Share Napisano 28 Listopada 2016 Też mi coś w niej nie pasowało, bo w innych pojazdach wygląda trochę inaczej, ale w TUSKu II tak to rzeczywiście wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 Aaaaa, to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 28 Listopada 2016 Autor Share Napisano 28 Listopada 2016 i też jest krzywo ;) (u mnie jeszcze założona tylko na blutac, więc się gibie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 Waćpan dajesz konkretnie. Bardzo fajnie wychodzi. Szczególnie modulacja na obu licach obok lufy na wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2016 No i przysłali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 Działaj, a nie smaku robisz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 12 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2017 Tak, że tego ten washe glinkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Stycznia 2017 Share Napisano 12 Stycznia 2017 Jak innym nie wiem... Mnie się podoba... Chętnie jednak posłucham ewentualnych argumentów "przeciw"... P.S. Możesz zrobić zbliżenie w makro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Stycznia 2017 Share Napisano 12 Stycznia 2017 Dorotka- rozczaruję Cię...mnie też się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Stycznia 2017 Share Napisano 12 Stycznia 2017 Jak dla mnie wciąż jednak stanowi zagadkę jaki lakier pod to dawać... Bo na zdrowy rozum to raczej nie powinien być akryl... Chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 12 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2017 Hmm generalnie flory pisze, że to jest zupełnie nie reaktywne, ekologiczne i nietoksyczne... Ja dałem na sidoluks (tak samo na f6f5) i dało radę. Jedyny kłopot miałem na antislipingach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 12 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2017 Większe zdjęcia (muszę kupić inny obiektyw...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Stycznia 2017 Share Napisano 12 Stycznia 2017 Hmm generalnie flory pisze, że to jest zupełnie nie reaktywne, ekologiczne i nietoksyczne...Ja dałem na sidoluks (tak samo na f6f5) i dało radę. Jedyny kłopot miałem na antislipingach To, że jest nie reaktywne to ok. Bardziej chodzi o to, co jest reaktywne z tym, czym to się zmywa. A zmywa się wodą, więc zastanawiam się czy "pod" powinien być akryl... To mnie męczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 14 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2017 Pozmywałem jeszcze trochę washa - jego wielka zaleta, daje się zmywać wilgotnym uchogrzebem w zasadzie bez ograniczeń czasowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 14 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Stycznia 2017 Share Napisano 14 Stycznia 2017 Co to za żywiczne szpeje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 14 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2017 Szpeje różne z szuflady (Tamiya, Meng, freshiping z aliexpress, Trumpeter), co się walało powrzucałem. Docelowo planuje dać czerwoną lodówkę od MENG + jakieś cosie (karimaty, plecaki, śpiwory). Lodówki niestety jeszcze nie mam :(, więc do docelowej konfiguracji jeszcze trochę. Bardzo mnie kuszą nosze od Eureki czy też Black dog, ale to temat jeszcze odleglejszy niż lodówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2017 Moja pierwsza w życiu podstawka - nie bić za mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Te tobołki będziesz jeszcze washowal i cieniował...jak rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2017 Nawet jeszcze nie mam pomysłu jakie toboły na nim będą. Te są tylko na zielono pomalowane, więc przed nimi długa droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi