hiwis Napisano 6 Lipca 2016 Napisano 6 Lipca 2016 Model zrobiony już dość dawno (kilka modeli wstecz), a teraz doczekał się kilku marnych fotek: Cytuj
cooper69 Napisano 6 Lipca 2016 Napisano 6 Lipca 2016 Już nie desperuj - wyszło w odbiorze bardzo fajnie. Cytuj
SAW Napisano 6 Lipca 2016 Napisano 6 Lipca 2016 Wspaniale się prezentuje. W skali 1:72 jesteś wzorem. Pozdrawiam Cytuj
erolo2000 Napisano 30 Lipca 2016 Napisano 30 Lipca 2016 Niezły ten złom jak i cala scenka . Gratulejszyn Cytuj
hiwis Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Napisano 17 Sierpnia 2016 A jak oceniasz sam model? Bardzo ładna, dobrze spasowana Jagdpanterka (w aspekty merytoryczne się nie zagłębiałem), w zestawie mała blaszka z grilami, gąsienice trochę krótkie ale dają się (delikatnie bo mogą pękać) naciągnąć. Dodałem lufę z RB i liny z Eureki. W zasadzie model bezproblemowy, do złożenia w jeden/dwa wieczory. Cytuj
letalin Napisano 17 Sierpnia 2016 Napisano 17 Sierpnia 2016 Fajny model, ale...co ściągnęło gąsienicę z kół? Jak na mój gust sytuacja raczej nieprawdopodobna z technicznego punktu widzenie. Cytuj
hiwis Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Napisano 17 Sierpnia 2016 Fajny model, ale...co ściągnęło gąsienicę z kół? Jak na mój gust sytuacja raczej nieprawdopodobna z technicznego punktu widzenie. Ano coś tam im się złego z tą gąsienicą przydarzyło Nie będę tu na siłę przedstawiał i bronił jakiś hipotez - tak mi się po prostu podobało ;) Ale widziałem wiele zdjęć sprzętu wojskowego w sytuacjach ciężkich do odgadnięcia z technicznego punktu widzenia. Cytuj
jonathan Napisano 17 Sierpnia 2016 Napisano 17 Sierpnia 2016 Właśnie poszukuję jakiś fajnych 1:72 Dragona na razie mam Panzer III ausf. L i dzisiaj pewnie dojedzie Maus. Najwyżej podpytam Cie na PW o inne ;] Nie będę już zaśmiecał tematu. Cytuj
letalin Napisano 17 Sierpnia 2016 Napisano 17 Sierpnia 2016 Fajny model, ale...co ściągnęło gąsienicę z kół? Jak na mój gust sytuacja raczej nieprawdopodobna z technicznego punktu widzenie. Ano coś tam im się złego z tą gąsienicą przydarzyło Nie będę tu na siłę przedstawiał i bronił jakiś hipotez - tak mi się po prostu podobało ;) Ale widziałem wiele zdjęć sprzętu wojskowego w sytuacjach ciężkich do odgadnięcia z technicznego punktu widzenia. Ja też takie zdjęcia widziałem, parę dyskusji na forach, gdzie niesamowite hipotezy i rozwiązania padały pamiętam:) Sam nie mam żadnego wytłumaczenia tej sytuacji, dlatego sobie pozwoliłem zapytać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi