hiwis Napisano 6 Lipca 2016 Share Napisano 6 Lipca 2016 Model zrobiony już dość dawno (kilka modeli wstecz), a teraz doczekał się kilku marnych fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 6 Lipca 2016 Share Napisano 6 Lipca 2016 Jak dla mnie kolejna bomba :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 6 Lipca 2016 Share Napisano 6 Lipca 2016 Już nie desperuj - wyszło w odbiorze bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 6 Lipca 2016 Share Napisano 6 Lipca 2016 Wspaniale się prezentuje. W skali 1:72 jesteś wzorem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 Fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Niezły ten złom jak i cala scenka . Gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Dziękuję za miłe komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 A jak oceniasz sam model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2016 A jak oceniasz sam model? Bardzo ładna, dobrze spasowana Jagdpanterka (w aspekty merytoryczne się nie zagłębiałem), w zestawie mała blaszka z grilami, gąsienice trochę krótkie ale dają się (delikatnie bo mogą pękać) naciągnąć. Dodałem lufę z RB i liny z Eureki. W zasadzie model bezproblemowy, do złożenia w jeden/dwa wieczory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Fajny model, ale...co ściągnęło gąsienicę z kół? Jak na mój gust sytuacja raczej nieprawdopodobna z technicznego punktu widzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Fajny model, ale...co ściągnęło gąsienicę z kół? Jak na mój gust sytuacja raczej nieprawdopodobna z technicznego punktu widzenie. Ano coś tam im się złego z tą gąsienicą przydarzyło Nie będę tu na siłę przedstawiał i bronił jakiś hipotez - tak mi się po prostu podobało ;) Ale widziałem wiele zdjęć sprzętu wojskowego w sytuacjach ciężkich do odgadnięcia z technicznego punktu widzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Właśnie poszukuję jakiś fajnych 1:72 Dragona na razie mam Panzer III ausf. L i dzisiaj pewnie dojedzie Maus. Najwyżej podpytam Cie na PW o inne ;] Nie będę już zaśmiecał tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Fajny model, ale...co ściągnęło gąsienicę z kół? Jak na mój gust sytuacja raczej nieprawdopodobna z technicznego punktu widzenie. Ano coś tam im się złego z tą gąsienicą przydarzyło Nie będę tu na siłę przedstawiał i bronił jakiś hipotez - tak mi się po prostu podobało ;) Ale widziałem wiele zdjęć sprzętu wojskowego w sytuacjach ciężkich do odgadnięcia z technicznego punktu widzenia. Ja też takie zdjęcia widziałem, parę dyskusji na forach, gdzie niesamowite hipotezy i rozwiązania padały pamiętam:) Sam nie mam żadnego wytłumaczenia tej sytuacji, dlatego sobie pozwoliłem zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi