kowal76 Napisano 25 Lipca 2016 Autor Share Napisano 25 Lipca 2016 created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 Ładnie, ładnie...tylko na tych zdjęciach nie widać tego spasowania nawet linii podziału płatowca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 25 Lipca 2016 Autor Share Napisano 25 Lipca 2016 Ładnie, ładnie...tylko na tych zdjęciach nie widać tego spasowania nawet linii podziału płatowca... Przepraszam masz rację że zdjęcia są kiepskie. Trochę nowych chyba lepszych. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 Firanki w oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 25 Lipca 2016 Autor Share Napisano 25 Lipca 2016 A te firanki to takie małe urozmaicenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 27 Lipca 2016 Autor Share Napisano 27 Lipca 2016 Golenie z kołami created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 29 Lipca 2016 Autor Share Napisano 29 Lipca 2016 Podkład created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 29 Lipca 2016 Autor Share Napisano 29 Lipca 2016 Jedno okienko z tyłu kadłuba mi się odkleiło i wpadło do środka. Spróbuję nowe zrobić z ClearFixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 30 Lipca 2016 Autor Share Napisano 30 Lipca 2016 Lekki preshading metodą łosza. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Ładnie ci to wychodzi :-) Kalki - poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 30 Lipca 2016 Autor Share Napisano 30 Lipca 2016 Ładnie ci to wychodzi :-)Kalki - poniedziałek. Dzięki, tak wiem o kalkach. Co do Tu 134 to może ktoś mi doradzi jakiej farbki użyć do pomalowania spodu modelu ?. Na zdjęciach wygląda na jasny szary, ale na planszach barwnych jest opisany jako szaroniebieski ?. Zamówiłem sobie Gunze H 418 i mam w składziku H 308 i 307. Chyba użyję którejś z nich nawet może mieszając je ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 31 Lipca 2016 Autor Share Napisano 31 Lipca 2016 Pomalowałem już na biało Gunze H 316. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 (edytowane) Jak maskowałes okna? Własna produkcja masek czy też gotowy wyrób? Edytowane 31 Lipca 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 31 Lipca 2016 Autor Share Napisano 31 Lipca 2016 Maski z kalek Avia Decals. Ciekawe jest to, że jest ich za mało i musiałem się posiłkować maskami Montex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Nie za "czysto" ten biały bedzie wyglądać? Ja planuje uzyć bialy off dla oddania "zabrudzenia" powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 3 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2016 To znaczy jak za czysto ?. Ja myślałem że właśnie jest zbyt brudny. Na to pójdzie jeszcze łosz i myślę że będzie dobrze. A co to jest biały off ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Pytam bo im mniejszy obiekt to kolor biały staje się jasno szarym(w tzw realu).Tak maluję statki w 700tce. Na foto rzeczywiscie nie jest tak "czysto" biało,a na żywo jak? ten biały off to gunziak 69 white off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 3 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Na żywo wygląda odrobinę na bielszy, ale dobrze widać preshading. Mogę jeszcze walnąć białym jak trzeba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Położyłem szary Gunze H 317 z domieszkami białego. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Cieniowanie wyszło prima sort. Nie za mało, nie za dużo. Tak w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Dzięki, jeszcze pójdzie na to łosz i jakieś brudzenie na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Bardzo fajnie Ci wychodzi, Czekam i obserwuje. Choć airliners to nie moje cup of tea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 13 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Bardzo fajnie Ci wychodzi, Czekam i obserwuje. Choć airliners to nie moje cup of tea Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi