Franz75 Napisano 28 Sierpnia 2016 Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Moje gratulacje, najpierw za to że sie nie poddałeś. No i za model oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 29 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Moje gratulacje, najpierw za to że sie nie poddałeś. No i za model oczywiście. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Świetnie wygląda z szachownicami na spodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 29 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Dzięki Grzesiu. Z szachownicami mu do twarzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 29 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Dziękuję Ci za miłe słowa i cieszę się że tutka się podoba. Jeszcze podwozie oraz lakier i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Koniec created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 1 Września 2016 Share Napisano 1 Września 2016 Very nice, well done. I like it. Dodaj więcej fotek. Co będzie następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Września 2016 Autor Share Napisano 2 Września 2016 Dzięki. Więcej fotek jest w galerii. Następne będzie coś w 1/48, ale jeszcze nie wiem co dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Coś kiedyś o Mustangu Mk.III wspominałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Września 2016 Autor Share Napisano 2 Września 2016 Coś kiedyś o Mustangu Mk.III wspominałeś Będzie i Mustang Michał ale w swoim czasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 5 Września 2016 Share Napisano 5 Września 2016 Jest piękny. Strasznie żałuję, że nie ma tych kalek w 1/72 dla Tu 134 z Amodelu (te zestawowe mają błąd). Tym bardziej podziwiam, że to mała skala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Września 2016 Autor Share Napisano 6 Września 2016 Dziękuję, co do kalek 1/72 to wydaje mi się, że w przypadku tego malowania jest prosta sprawa. Tylko nr trzeba by było zrobić na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi