zyziek Napisano 24 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Poprawiłem osłonę km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 26 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Zabawa z figurantem, i efekty : Zastanawiam się nad zakupem blaszek Eduard TP522. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 7 Września 2016 Autor Share Napisano 7 Września 2016 Zimmerit będzie poprawiany bo mi coś nie leży :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Widzę, że Zvezda skopiowała ten sam spaprany schemat malowania od Dragona z Mailly le Camp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 8 Września 2016 Autor Share Napisano 8 Września 2016 Tu jest schemat ze zvezdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 No Zvezda już dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 9 Września 2016 Autor Share Napisano 9 Września 2016 Ogólnie co do instrukcji Zvzezdy jest w niej spory miszmasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POPI Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 przemaluj mundur figurki na czarno bo robisz tygrysa z 503 sPz. Abt więc z heer a mundury z kamo tupfentarnmuster jaki chcesz wykonac to były użwane przez SS. A niestety żaden batalion czoółgów cięzkich SS nie posiadały Tygrysów II Porsche Trum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 10 Września 2016 Autor Share Napisano 10 Września 2016 Tak mi właśnie coś nie pasował. Chyba całkowicie zamienię go na innego jegomościa bo nie pasuję mi do koncepcji podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 13 Października 2016 Autor Share Napisano 13 Października 2016 Jużod jakiegoś czasu czekam na aparat żeby móc zrobić lepsze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kali160 Napisano 18 Października 2016 Share Napisano 18 Października 2016 No nareszcie ktoś wypróboał tego tygrysa,pozostaje jeszcze Henschel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 18 Października 2016 Share Napisano 18 Października 2016 No nareszcie ktoś wypróboał tego tygrysa,pozostaje jeszcze Henschel. Ja mam Tygrysa z wieżą produkcyjną od Zvezdy i jakoś w zimę planuję się z nim zmierzyć, tyle że do swojego planuję dokupić blachy i liny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 18 Października 2016 Autor Share Napisano 18 Października 2016 Tenggeri Blachy to podstawa w dodatkach do tych modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 24 Października 2016 Autor Share Napisano 24 Października 2016 Gąska do gąski.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 Najciekawszy etap.... Chwilę się pomęczysz i spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 21 Listopada 2016 Autor Share Napisano 21 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Czołgista ma mordę zakazaną, jak na hitlerowca przystało ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Zimmerit wygląda ok, ale figurka słaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 21 Listopada 2016 Autor Share Napisano 21 Listopada 2016 Nos ma jak rura wydechowa od Jelcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 22 Listopada 2016 Autor Share Napisano 22 Listopada 2016 Myślałem, że to kwestia malowania jednak i po zdjęciu farby nos jak u czarnoskórego boksera . Trzeba będzie wymienić na inną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 22 Listopada 2016 Autor Share Napisano 22 Listopada 2016 Może byl też wykrywaczem min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 27 Listopada 2016 Autor Share Napisano 27 Listopada 2016 Zauważyłem, że w niektórych miejscach na zimmericie powstały pęcherze powietrza. Igłą i i klejem do środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi