Mikele Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 (edited) Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepszy model w barwach Polski Specjalna 5 - najlepsza praca w klasach 1,2,3,4,5 zbudowana w oparciu o model Tamiya Warsztat tutaj. Spitfire gotowy. Model przyjemny w budowie, z kilkoma przygodami - standard. Pudełkowa Tamiya wzbogacona pulpitem z przyrządami firmy Yahu, fototrawionymi pasami Eduarda, kalkomaniami robionymi specjalnie pod ten model oraz kilkoma przeróbkami własnymi. Malowanie Gunze C i Tamiya, weathering olejami dla artystów, Streaking Grime z AK oraz retusz panel linerem Tamiyi. Efekt zabawy poniżej. Edited July 4, 2017 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Głosowanie rozpocznie się od godzin rannych w dniu 1 września 2016 i potrwa do 10 września do godziny 23.59 Galeria będzie zamknięta aż do czasu zakończenia głosowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Bardzo mi się podoba ten Spit . To był jeden z moich faworytów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Świetny jest, nie ukrywam mój faworyt też. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted September 13, 2016 Author Share Posted September 13, 2016 Dzięki Poziom był wysoki, konkurencja spora, nie ma o czym dyskutować. Wasze modele również oceniałem wysoko, nagrody należą się za nie bezdyskusyjnie Generalnie pudło w lotnictwie ode mnie dostawało noty po 4 i 5 i jak widać nie było to tylko moje zdanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Mój także... Ale widać na tapecie odrzutowce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzugaj Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Ladnie ci wyszedl gratki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Bardzo ładny model i fajny warsztat. Spodziewałem się go wyżej, ale konkurencja też była mocna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts