Kapitan1 Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 5 - Dioramy Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 4 - Najlepszy warsztat/model młodego modelarza (do lat 15-tu) Warsztat TUTAJ Witam, Model Ziła-157 w roli bieszczadzkiego transportera do drewna został skończony. Dodałem w nim sporo dodatków i dorobionych własnoręcznie elementów (od nowa wykonane wnętrze, szyby z plexi, żywiczne koła, zwaloryzowana rama i układ jezdny, wyciągarka, rozwiercone reflektory itp.) Diorama przedstawia Ziła odstawionego od kilku miesięcy na zarośniętej drodze. Dziękuję wszystkim którzy komentowali, wspierali i konstruktywnie krytykowali. Link do warsztatu: viewtopic.php?f=222&t=53884 Wierzę że buczyna do której brnąłem po kolana w liściach która była mi szumiącą dobrym słowem matką Wierzę że ta buczyna wstawi się kiedyś za mną Jerzy Harasymowicz [/url Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Edit Admin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Gratulacje, dobra robota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilczurs Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Gratulacje ,zasłużyłeś na pierwsze miejsce. Dzięki za rywalizację! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Ja również gratuluję Masz talent, dobrze go wykorzystaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raval74 Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Gratuluję... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Bardzo fajna diorama. Gratulacje ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 ładnie się prezentuję. Jednak moim zdaniem brakuje w niej życia w postaci figurek. Ale jak by nie było jest naprawdę OK. Chłopie nie masz 15lat i tak dobrze Ci idzie.. Gratuluję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HubertP Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Gratulacje, świetna robota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted September 15, 2016 Super Moderator Share Posted September 15, 2016 Bardzo mi się podoba Twoja praca! Mój faworyt :-) Świetne fotografie, bardzo ładna zieleń, ekstra kawałki drwa na pace Ziła - dużo smaczków - kłaniam się w pas i czekam na kolejne fantastyczne prace!!! pozdrawiam Christian P.S. Koniecznie kup albo zrób sobie elektryczną sadzarkę do trawy! Będzie jeszcze lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan1 Posted September 15, 2016 Author Share Posted September 15, 2016 (edited) Bardzo wszystkim dziękuję za mile komentarze oraz za danie mi tak wysokiej oceny (4,2) podczas oceniania:) Nie pomyślałbym, ,że mogę zająć pierwsze miejsce, konkurencyjne modele były bardzo ładne;) Jeszcze raz dziękuję i gratuluję wszystkim uczestnikom tego wspaniałego konkursu! Edited September 15, 2016 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbariusz Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Gratulacje, świetna praca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts