Kapitan1 Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 5 - Dioramy Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 4 - Najlepszy warsztat/model młodego modelarza (do lat 15-tu) Warsztat TUTAJ Witam, Model Ziła-157 w roli bieszczadzkiego transportera do drewna został skończony. Dodałem w nim sporo dodatków i dorobionych własnoręcznie elementów (od nowa wykonane wnętrze, szyby z plexi, żywiczne koła, zwaloryzowana rama i układ jezdny, wyciągarka, rozwiercone reflektory itp.) Diorama przedstawia Ziła odstawionego od kilku miesięcy na zarośniętej drodze. Dziękuję wszystkim którzy komentowali, wspierali i konstruktywnie krytykowali. Link do warsztatu: viewtopic.php?f=222&t=53884 Wierzę że buczyna do której brnąłem po kolana w liściach która była mi szumiącą dobrym słowem matką Wierzę że ta buczyna wstawi się kiedyś za mną Jerzy Harasymowicz [/url Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Edit Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratulacje, dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczurs Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratulacje ,zasłużyłeś na pierwsze miejsce. Dzięki za rywalizację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Ja również gratuluję Masz talent, dobrze go wykorzystaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Bardzo fajna diorama. Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 ładnie się prezentuję. Jednak moim zdaniem brakuje w niej życia w postaci figurek. Ale jak by nie było jest naprawdę OK. Chłopie nie masz 15lat i tak dobrze Ci idzie.. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertP Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Gratulacje, świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 15 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 15 Września 2016 Bardzo mi się podoba Twoja praca! Mój faworyt :-) Świetne fotografie, bardzo ładna zieleń, ekstra kawałki drwa na pace Ziła - dużo smaczków - kłaniam się w pas i czekam na kolejne fantastyczne prace!!! pozdrawiam Christian P.S. Koniecznie kup albo zrób sobie elektryczną sadzarkę do trawy! Będzie jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 15 Września 2016 Autor Share Napisano 15 Września 2016 (edytowane) Bardzo wszystkim dziękuję za mile komentarze oraz za danie mi tak wysokiej oceny (4,2) podczas oceniania:) Nie pomyślałbym, ,że mogę zająć pierwsze miejsce, konkurencyjne modele były bardzo ładne;) Jeszcze raz dziękuję i gratuluję wszystkim uczestnikom tego wspaniałego konkursu! Edytowane 15 Września 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Gratulacje, świetna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi