Bengal Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Witam, w trakcie zbierania weny do zrobienia pasów w moim B-339 otworzyłem wczoraj prezent od żonki, kupiła mi go jakiś czas temu w lidlu czy biedronce (niestety nie pamiętam). Mój plan jest bardzo prosty a jak to wyjdzie to zobaczymy. 1 - złożyć go z pudełka 2 - złożyć go poprawnie z pudełka 3 - ewentualnie zmiana koloru z czerwieni na czarny mat Wrzucę dziś zdjęcia z inboxu, mam nadzieje, że pomożecie mi go ukończyć B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 To czekam na początek prac i będę zaglądał ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 1 - złożyć go z pudełka To może się bardzo źle skończyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 ...zmiana koloru z czerwieni na czarny mat To ja bym już poszedł na całość, dużo rdzy, obić, błota, powybijane szyby itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 26 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2016 1 - złożyć go z pudełka To może się bardzo źle skończyć... Taki zły jest ten revell? No nic sprawdzę zobaczę, z waszą pomocą napewno dam radę. ...zmiana koloru z czerwieni na czarny mat To ja bym już poszedł na całość, dużo rdzy, obić, błota, powybijane szyby itd. Następnym razem Maraczku dobrze? Specjalnie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Tzn.California to dość świeży model, ale koła czy kratka w zderzaku i cała komora silnika bez dodatków będzie kiepsko wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 26 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Tzn.California to dość świeży model, ale koła czy kratka w zderzaku i cała komora silnika bez dodatków będzie kiepsko wyglądać. Będę szukał dodatków albo coś kombinował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 http://www.hobbyeasy.com/en/data/zgyrucch7qgflhncr9zs.html http://www.hobbyeasy.com/en/data/47121.html Jak coś to mogę pomóc w sprowadzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 W blaszkach Hobby Design grill kęs za mały. Możesz zerknąć u mnie w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 26 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2016 http://www.hobbyeasy.com/en/data/zgyrucch7qgflhncr9zs.html http://www.hobbyeasy.com/en/data/47121.html Jak coś to mogę pomóc w sprowadzeniu. Ok ;) będę pamiętał, dobrze patrzę 2-1 przeliczenie hkd pln? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 26 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2016 W blaszkach Hobby Design grill kęs za mały. Możesz zerknąć u mnie w warsztacie. Z chęcią zerknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 22 Lutego 2020 Autor Share Napisano 22 Lutego 2020 odświeżam kotleta zabrałem się za kastę i zwiększam gradację papieru ściernego by pozbyć się jakiś tam rysek, już gdzieś tam w głowie rodzi się zarys kolorów jaki będzie docelowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Lutego 2020 Autor Share Napisano 23 Lutego 2020 Cześć, zabrałem się za koła i usuwanie fabrycznego chromu, nie wiem po co bo nie jest najgorszy ale tak się podobno robi idąc dalej powierciłem tarcze no i chyba skończyłem przygotowania kasty teraz czy kastę pokryć podkładem jeszcze raz (ostatni) czy umyć stary podkład i od nowa tak by nie było żadnych warstw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 23 Lutego 2020 Share Napisano 23 Lutego 2020 Psikaj kolejną warstwę. Nie ma po co starej zrywać, zresztą podkład czasem trudno zmyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 23 Lutego 2020 Share Napisano 23 Lutego 2020 Psikaj psikaj. Ja zawsze psikam tyle, by zakryć jednolicie cały model, wtedy kolory będą okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 24 Lutego 2020 Autor Share Napisano 24 Lutego 2020 No to kolor już wybrany, ciemna wiśnia czy jak to zwał oczywiście na bardzo wstępnym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 25 Lutego 2020 Autor Share Napisano 25 Lutego 2020 zmalowałem pierwszą felgę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 26 Lutego 2020 Autor Share Napisano 26 Lutego 2020 Srebrne czy takie złote lepsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noxet Napisano 26 Lutego 2020 Share Napisano 26 Lutego 2020 24 minuty temu, Bengal napisał: Srebrne czy takie złote lepsze ? Osobno bardziej podoba mi się złota. Jednak sprawdź przed podjęciem decyzji jak wyglądają zamontowane razem z nadwoziem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 26 Lutego 2020 Share Napisano 26 Lutego 2020 Kolorek na wnętrze trafiony :] Felgi moim zdaniem srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Lutego 2020 Autor Share Napisano 28 Lutego 2020 Pomalowałem kastę na czarno hmmm na sucho przymierzyłem z środkiem nawet wygląda to jakoś hmmm czy kłaść jeszcze jedną warstwę czarnego? Czy na to błyszczący i brać się za polerowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Lutego 2020 Autor Share Napisano 28 Lutego 2020 Dostałem zamówiony flock, czy : a) na wikol kładę a potem wnętrze lakierem psikam, b) najpierw lakier, wash a potem wikol i flock ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 A czemu chcesz lakierować wnętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 29 Lutego 2020 Autor Share Napisano 29 Lutego 2020 Zabezpieczyć farbę, wash? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 Co do flocku, raz go kładłem na farbę emalie revella i bardzo dobrze się do dziś trzyma. A co do kolejności jeśli planujesz wash to zaczął bym od niego i kończył na flocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi