filipsg Napisano 27 Sierpnia 2016 Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 4 - Okręty i statki Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Warsztat TUTAJ Najmniejszy z walczących w konkursie okrętów dopłynął do portu przeznaczenia! Samidare (jap. Deszcz Wczesnym Latem), szósty niszczyciel typu Shiratsuyu, zbudowany według stanu na lato 1942 roku. W tym okresie był już weteranem m.in. bitwy na Morzu Jawajskim. Model Fujimi wsparty blaszkami Fujimi, Tom's Modelworks, i Abera, a także częściami własnej roboty. Miłego oglądania, mam nadzieję że się spodoba Pozdrawiam Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Głosowanie rozpocznie się od godzin rannych w dniu 1 września 2016 i potrwa do 10 września do godziny 23.59 Galeria będzie zamknięta aż do czasu zakończenia głosowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Świetny maluch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Zdjęcie z zapałką robi robotę! Elegancki jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 13 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 13 Września 2016 A ode mnie dostałeś najwyższą notę za interpretację tematu "Lato" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 a ja nabrałem ochoty na kolejny niszczyciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi