Bartosz Ciesielski Napisano 28 Sierpnia 2016 Share Napisano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Model przedstawia pick up wojsk specjalnych z operacji Pustynna Burza w 1991 roku. Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 28 Sierpnia 2016 Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Już pisałem na forum Humvee, że model wyszedł bardzo w porządku Szkoda tylko, że nie zamieściłeś tutaj wszystkich zdjęć, nie wiadomo dlaczego pominąłeś te przedstawiające całą sylwetkę pojazdu. A wstydzić się nie ma czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Kubisz zgodnie z twoja sugestią dodałem jeszcze kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 28 Sierpnia 2016 Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Ładny, ale dlaczego łuski tak "porządnie" leżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Ładny, ale dlaczego łuski tak "porządnie" leżą? Pewnie dla tego że są po przyklejane na stałe choć starałem się jak najbardziej je porozpierdzielać po całej pace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Witam. Toyota wyszła super. Przydała by się jej podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Model mi się podoba, szczególnie fotka na której jest zapas w roli głównej. Pasy z taśmy maskującej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 3 Września 2016 Autor Share Napisano 3 Września 2016 Pasy z plastra bez gazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi