Przemek Przybulewski Napisano 20 Września 2016 Share Napisano 20 Września 2016 Model skończony. Miała być inna podstawka ale nie miałem na nią pomysłu i weny. Dokończyłem więc podstawkę która kiedyś zaczęta była pod PzH2000 ale zaległa w szufladzie. Sam model prosty jak konstrukcja cepa. Części nie za dużo (nie licząc gównianych gąsienic, które co rusz się rozpadały). Dodatków praktycznie brak ale składalność bardzo dobra. Kupiony głównie ze względu na ciekawą bryłę i kamuflarz ale szczerze mówiąc średnio wart ceny (ponad 200zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Września 2016 Share Napisano 20 Września 2016 (edytowane) Zupełnie nie wiem czemu (bo przecież widzę dużą pracę włożoną w malowanie) ten model wydaje mi się baaardzo jednolity, taki "nie używany"... Może to kwestia zdjęć i zgubienia na nich smaczków... Podoba mi się, ale tak jakby czegoś brakowało i nie wiem do końca czego... Opisałbym to jako brak wyrazistości, swoistego "pazura"... Co nie zmienia faktu, że cieszy oko! Gratulacje Edytowane 20 Września 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 20 Września 2016 Share Napisano 20 Września 2016 Model ładny, szczególnie kamuflaż mi się podoba. Jednak przydałoby się troszkę wyciągnąć szczegóły, żeby nadać mu nieco charakteru, o czym pisał już kolega wcześniej. No i podstawka do mnie nie przemawia, może ją trochę pobrudzisz, tak czysto sterylnie i pod linijkę trochę jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 21 Września 2016 Autor Share Napisano 21 Września 2016 Zupełnie nie wiem czemu (bo przecież widzę dużą pracę włożoną w malowanie) ten model wydaje mi się baaardzo jednolity, taki "nie używany"... Może to kwestia zdjęć i zgubienia na nich smaczków... Podoba mi się, ale tak jakby czegoś brakowało i nie wiem do końca czego... Opisałbym to jako brak wyrazistości, swoistego "pazura"... Co nie zmienia faktu, że cieszy oko! Gratulacje Dziękuję. Model jest stety niestety taki płaski mimo różnicowania powierzchni, rozjasniania plam w środku, robienia spodu ciemniejszego to cały czas jest taki plastikowy. Zdjęcia tez może robią swoje, ciężko mi teraz ocenić. Poza tym to są nowe pojazdy i brudzenie, poza kurzeniem czy niszczenie nie wchodzi tutaj w grę. Model ładny, szczególnie kamuflaż mi się podoba. Jednak przydałoby się troszkę wyciągnąć szczegóły, żeby nadać mu nieco charakteru, o czym pisał już kolega wcześniej. No i podstawka do mnie nie przemawia, może ją trochę pobrudzisz, tak czysto sterylnie i pod linijkę trochę jest.Dziękuję. Co do podstawki to chyba wina zdjęć jednak, bo ona jest przybrudzona i zmęczona. Jakby co to zapraszam na oględziny w realu. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 21 Września 2016 Share Napisano 21 Września 2016 Generalnie widac, ze sie przy tym troche narobiles, pojazd taki brzydal, taki troche inny, moze by troszke wyswiecic tory, bo teraz wygladaja na takie troche zapomniane.Generalnie podoba sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Września 2016 Share Napisano 22 Września 2016 Malowanie bardzo atrakcyjne. Jednak brakuje mu chyba trochę urozmaicenia, może wyraźniejszy wash? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Jak malowałeś te pikselowe kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 23 Września 2016 Autor Share Napisano 23 Września 2016 Jak malowałeś te pikselowe kamoKupiłem maski w DN Models. Mogę Ci je odsprzedać bo sie nadają do użycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Model bardzo ładny kamo fajnie wyszło. Tez teraz go dziergam ale w malowaniu 3 barwnym i te gąsienice rzeczywiście padaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Model jest super! Podoba mi się dlatego że jest taki właśnie trochę monotonny-jednolity! Może to zasługa tego kamuflażu? Może o to chodzi w tym malowaniu pojazdów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi