19robi88 Napisano 2 Stycznia 2017 Share Napisano 2 Stycznia 2017 No ja też się wybieram ale raczej tylko w niedziele bo w sobotę pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adda11 Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2017 Wzorem roku ubiegłego organizujemy wycieczkę do 23 BLT która odbędzie się w dniu 28.01.17 r.(sobota) .Wyjazd godzina 11.45. W związku z ograniczoną ilością miejsc prosimy osoby chętne o zgłoszenia mailowe a.dabrowski@smprzelom.pl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adda11 Napisano 12 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2017 W czasie wystawy odbędą się : -wystawa statyczna sprzętu Grupy Bojowej Pilica -pokaz statyczny zrekonstruowanej tankietki TKS (BR-TIZP Ptaki) -pokaz UŁANÓw LUBELSKICH - Towarzystwo Pamięci 7-go Pułku Ułanów Lubelskich im. Gen. K. Sosnkowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick72 Napisano 23 Stycznia 2017 Share Napisano 23 Stycznia 2017 Prośba do organizatorów od dopisanie nagrody specjalnej od chełmżyńskiej modelarni. "Puchar Combatanta ze najlepszy model sprzętu bojowego w polskich barwach z lat 1914-1945" Pierwszy raz w nowej, udoskonalonej formie. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adda11 Napisano 25 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2017 Informuję,że w dniach 28.01.(sobota) godz.10.00-14.00 oraz w 29.01.17 (niedziele) 12.00-16.00 dla osób chętnych udostępnione do zwiedzania będą http://muzeum-minskmaz.home.pl/ oraz http://ulani-minskmaz.home.pl/. Zapraszamy do zwiedzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 26 Stycznia 2017 Share Napisano 26 Stycznia 2017 też się wybieram z moją małą kolekcją, do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Ja już też pakuję modele. Do adda11: Czy będzie możliwy wjazd pod salę gimnastyczną? Czy jest przy sali jakiś parking.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adda11 Napisano 27 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2017 Wystawa jest w ZSM 1 adres Mińsk Maz. Kopernika 9 ale WEJŚCIE JEST OD STRONY UL.OKRZEI dla wystawiających modele zostanie udostępniony podjazd pod drzwi szkoły w celu wniesienia modeli ( prośba o wniesienie modeli i udostępnienie podjazdu dla kolejnych wystawiających). Parkingi są usytuowane wzdłuż ulicy Okrzei oraz na terenie szkoły przy placu zabaw wjazd od strony ulicy Kopernika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Ja już też pakuję modele. Do adda11: Czy będzie możliwy wjazd pod salę gimnastyczną? Czy jest przy sali jakiś parking.? Jest sporo miejsca dookoła szkoły i podwórko z tyłu. Jak ja wniosłem tam kopiarkę na drugie piętro to i z modelami koledzy dacie radę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Ja już też pakuję modele. Do adda11: Czy będzie możliwy wjazd pod salę gimnastyczną? Czy jest przy sali jakiś parking.? Przygotowania zakończone, modele dziś wieczorem hyc do pudeł i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Przygotowania zakończone, modele dziś wieczorem hyc do pudeł i jazda Szczęściarz. Ja nadal nie wiem co wziąść i ile. Dzisiaj żona ma zadecydować bo ja jakoś nie potrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Przygotowania zakończone, modele dziś wieczorem hyc do pudeł i jazda Szczęściarz. Ja nadal nie wiem co wziąść i ile. Dzisiaj żona ma zadecydować bo ja jakoś nie potrafię. haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Szczęściarz. Ja nadal nie wiem co wziąść i ile.Dzisiaj żona ma zadecydować bo ja jakoś nie potrafię. Weź Żonę. Będzie sędziować ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Mój zestaw juz gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Szczęściarz. Ja nadal nie wiem co wziąść i ile.Dzisiaj żona ma zadecydować bo ja jakoś nie potrafię. Weź Żonę. Będzie sędziować ..... Przekażę, może się skusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 I bardzo dobry pomysł. Moja pokazuje paluszkiem i mówi "To jest ładne a to ciekawe więc spakuj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Mój zestaw juz gotowy Łaciaty KW-2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Przygotowania zakończone, modele dziś wieczorem hyc do pudeł i jazda Ta do pudeł, chyba do bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 No ładne cacko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Mój zestaw juz gotowy Łaciaty KW-2 ? Kv-2 Połowa radziecka/ Połowa niemiecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 Przygotowania zakończone, modele dziś wieczorem hyc do pudeł i jazda Ta do pudeł, chyba do bagażnika Samochód trzeba kupować pod kątem mieszczenia się modeli w bagażniku. Już widzę tę minę sprzedającego - A zmieści się tu do środka model La Reale De France w 1/72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 Poproszę dużo fotek z wystawy, szczególnie okrętów, bo ich jest zawsze mało, a jak już są to zdjęć jakoś nikt nie robi... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 A ja poproszę o fotki samochodów cywilnych. Tego też zawsze jest na lekarstwo :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 Moje marzenie się spełniło: fotki samolotów i czołgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi