kzugaj Napisano 9 Listopada 2016 Share Napisano 9 Listopada 2016 Witam Z tego co czytałem to jest to zamiennik sido. Czy ktoś używał i jakie wyniki, jakie wrażenia i czy są jakieś problemy. Jak jet godny polecenia to w sobotę w telford wezmę ze 2 butelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Bomba Napisano 9 Listopada 2016 Share Napisano 9 Listopada 2016 Witam Z tego co czytałem to jest to zamiennik sido. Czy ktoś używał i jakie wyniki, jakie wrażenia i czy są jakieś problemy. Jak jet godny polecenia to w sobotę w telford wezmę ze 2 butelki To SIDO jest ZAMIENNIKIEM wszelakich bezbarwnych lakierów akrylowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 9 Listopada 2016 Autor Share Napisano 9 Listopada 2016 No tak masz rację ale w uk nie jest już w sprzedaży stary dobry sido. Wypuścili nowy po kilku latach z inną formułą i też nie wszędzie jest dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 9 Listopada 2016 Share Napisano 9 Listopada 2016 … ale w uk nie jest już w sprzedaży stary dobry sido … Siur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykvel Napisano 9 Listopada 2016 Share Napisano 9 Listopada 2016 Lepiej dowiedz się, czy ten humbrol nie jest na bazie white spiritu tak jak Alclad Klear Kote. Jeżeli tak, to dniami będziesz czekał, aż ci ten lakier wyschnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Bomba Napisano 9 Listopada 2016 Share Napisano 9 Listopada 2016 Lepiej dowiedz się, czy ten humbrol nie jest na bazie white spiritu tak jak Alclad Klear Kote. Jeżeli tak, to dniami będziesz czekał, aż ci ten lakier wyschnie. Może sam najpierw sprawdź zanim coś napiszesz http://www.humbrol.com/uk-en/support/how-to-use-humbrol-product-videos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 9 Listopada 2016 Share Napisano 9 Listopada 2016 Kumpel używał tego clera i z tego co pamiętam chwalił ale jak coś to mogę jeszcze dopytac w drodze do Telford. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 23 Listopada 2016 Share Napisano 23 Listopada 2016 Hmm, Cleara jeszcze nie testowałem, ale Matt i Satin bardzo sobie chwalę. Jest to emalia na bazie olejów mineralnych, więc wchodzi w reakcję z niczym co stosuję z akryli (Vallejo, Citadel, P3, Pacta). Opakowanie bardzo ekonomiczne, do tego cudownie się rozcieńcza benzyną do zapalniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Hmm, Cleara jeszcze nie testowałem, ale Matt i Satin bardzo sobie chwalę. Jest to emalia na bazie olejów mineralnych, więc wchodzi w reakcję z niczym co stosuję z akryli (Vallejo, Citadel, P3, Pacta). Opakowanie bardzo ekonomiczne, do tego cudownie się rozcieńcza benzyną do zapalniczek Hej podbijam, temat i zarazem pytam o jakim konkretnie produkcie mówicie ? http://www.humbrol.com/uk-en/humbrol-gloss-clear-125ml-bottle.html Jeśli chodzi o to (jak też z pierwszych wpisów wychodzi), to jest akryl, a kolega Forest stwierdził, że to jednak emalia. I czy to jest to samo co to (bo numery produktu są różne) http://www.mojehobby.pl/products/CLEAR-GLOSS-VARNISH-125ml.html Napiszcie proszę co sądzicie o tym produkcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 30 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2016 O tym wlasnie mowa i oba nr produktu sa te same 7431. Jak narazie udalo mi sie dostac sido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi