Gość Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Będzie ok, oprócz gąsek wszystko jest tak samo. Tylko jak chcesz być bardzo szczegółowy, to na tym z Marca są gumowe nakładki na gąsienicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Pod koniec lutego Miniarm ma wypuścić małą konwersję do MS-a Tigera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Pod koniec lutego Miniarm ma wypuścić małą konwersję do MS-a Tigera Czyli trzeba kupić następnego MS-a . Dorotka się załamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 ,, Czyli trzeba kupić następnego MS-a . Dorotka się załamie ,, Dorotka sie nie zalamie ,Dorotka skonczy Abramsa Luzik... Dorotka ma dwa MS-y Abrams dojrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 Upgrade włazu dowódcy, część druga: Na razie sprawdzam, czy to w ogóle możliwe. Jeśli nie,odpuszczę sobie, choć będzie mnie to uwierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 ... Na razie sprawdzam, czy to w ogóle możliwe. Jeśli nie,odpuszczę sobie, choć będzie mnie to uwierać.... Grzegorz... Ale o co kaman tak dokładniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 http://magicmodels.ru/index.php?view=category&catid=51&page=3&catpage=1&option=com_joomgallery&Itemid=31&lang=en#category Strona 3, ósma i dziwiąta fotka od góry. Ta metalowa sztaba, przspawana do podstawy włazu z jakimś podłączonym kabelkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 http://magicmodels.ru/index.php?view=category&catid=51&page=3&catpage=1&option=com_joomgallery&Itemid=31&lang=en#category Strona 3, ósma i dziwiąta fotka od góry. Ta metalowa sztaba, przspawana do podstawy włazu z jakimś podłączonym kabelkiem. Widzem, fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 Fajne, ale mnie się nie podoba to co zrobiłem, będę musiał sprobować, zamiast polistyrenu, użyć blaszki. Zobaczymy, powalczę z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 Fajne, ale mnie się nie podoba to co zrobiłem, będę musiał sprobować, zamiast polistyrenu, użyć blaszki. Zobaczymy, powalczę z tym. No faktycznie, jakoś inaczej wygląda, całkiem skomplikowanie, że tak powiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 Jako, że siedzę na "tylną płytą"... Widzę że na skrajnym prawym "podtrzymywaczu" beczki paliwa obciąłeś tego "cosia" do trzymania liny... Po lewej z tego co widzę zostawiłeś go na miejscu... Chyba zasugerowałeś się instrukcją do modelu. W oryginale jest po obydwu stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 Ja usunąłem te ucha na obu obejmach i to był błąd, zamiast poszukać fotek, zaufałem instrukcji. Mea culpa. Na szczeście mam sporo pozostałości po modelach Menga. Znalazłem więc brakujące ucha i starałem się je dopasować do obejm Tigera. O ile po stronie dowódcy, nie było problemu z doklejeniem tej pierdółki, o tyle po przeciwnej stronie nie dało się tego wcisnąć bo przeszkadza tylna płyta. Myślałem jak to zrobić aż przez przypadek znalazłem tą fotkę: Co prawda to ta zmodyfikowana wersja, ale to zdjęcie mnie lekko uspokoiło, bo widać na nim, że tylko jedna obejma ma to ucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 Daje Ci info przez FB bo photobucket znów się wywala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Stycznia 2017 Share Napisano 19 Stycznia 2017 Grzegorz Grabowski - ,,Ta metalowa sztaba, przspawana do podstawy włazu z jakimś podłączonym kabelkiem ,, ta sztabka i ten kabelek to jest chyba (80%) spryskiwacz do celownika Całkiem możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 19 Stycznia 2017 Share Napisano 19 Stycznia 2017 .. . . Co prawda to ta zmodyfikowana wersja, ale to zdjęcie mnie lekko uspokoiło, bo widać na nim, że tylko jedna obejma ma to ucho Jakie śliczne czarne gąsienice nie trzeba babrać na "rdzę" ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Stycznia 2017 Share Napisano 20 Stycznia 2017 Fajne fotki celowników naszego MS-a: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Stycznia 2017 Share Napisano 21 Stycznia 2017 Troszkę detali: Mam nadzieję że coś widać. Powinno być lepiej jak upchnę tam jakieś niebieskie szkiełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Stycznia 2017 Share Napisano 24 Stycznia 2017 Nowe gąsienice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Stycznia 2017 Share Napisano 24 Stycznia 2017 Co do za wyrób? Wyglądają bardzo przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Stycznia 2017 Share Napisano 24 Stycznia 2017 To Miniarm. Numer 35097 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Że tak napisze: Narobiłem się wczoraj, uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Jak oceniasz jakość gąsek. Szerokość ogniw jest powtarzalna? Kiedyś kupiłem gąski Miniarmu do T-90 i się załamałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Te są całkiem ok. Jakoś nie zauwazyłem różnic w szerokości. Trzeba się tylko naczyścić z nadlewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Witam! Tak mój ms prezentował się jeszcze dziś przed południem: Ale to już historia. Czujne oko kolegi Jacka, dostrzegło, że kolor zielony, który zaaplikowałem ( tamiya Olive green), jest za ciemny. Święta racja, powinienem był dodać białej farby i może było by lepiej. A tak, model wykompał się w zmywaczu i całą zabawę trzeba zacząć od nowa, z innymi farbami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 No pięknie.... Ale ja mówiłem że trzeba by go rozjaśnić... A Ty od razu do zmywacza Go... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi