Kvaot Napisano 16 Listopada 2016 Share Napisano 16 Listopada 2016 Witam! Mogę podzielić się w końcu galerią mojego ostatniego tworu, w końcu udało mi się zrobić jako takie zdjęcia, więc zapraszam do oglądania i oceniania! Ogólnie o modelu Rodena można powiedzieć, że jest całkiem udany, problemem okazały się tylko krzywe kalkomanie, które niestety ucierpiały sporo podczas próby docinania i modelowania, moja ocena to 4/5 W oczy może rzucać się brzydko przyklejone olinowanie, wziąłem to pod uwagę i wiem już jak temu zaradzić w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 16 Listopada 2016 Share Napisano 16 Listopada 2016 Zawsze podziwiam ludzi którzy biorą się za szmatopłaty i im te modele wychodzą. Jedynę co jako lajkonik tematu modeli z tamtego okresu powiedzieć to chyba kóła trochę koślawo wklejone. Reszta jak dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 16 Listopada 2016 Autor Share Napisano 16 Listopada 2016 Faktycznie kóła jakieś koślawe, możliwe że uszkodziłem je podczas wygibasów z modelem na białym tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 16 Listopada 2016 Share Napisano 16 Listopada 2016 Piękne cacko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koralgol4 Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 Świetne linki! Model zacny, choć sam samolot to do ładnych nie należy, widziałem go na żywo na jakimś air show, niezbyt przykuwał oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 Fajnie Ci wyszedł, jest na czym oko zawiesić Ok, przeszedłeś obowiązkowy trening przed obowiązkowym Albatrosem (zaliczyłeś na 5+ ), ale teraz U-Boot czeka na kontynuację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 23 Listopada 2016 Autor Share Napisano 23 Listopada 2016 Fajnie że wam się podoba, cieszą mnie pozytywne opinie Świetne linki! Model zacny, choć sam samolot to do ładnych nie należy, widziałem go na żywo na jakimś air show, niezbyt przykuwał oko. Taki całkiem klasyczny pierwszowojenniak, ma tam swój urok Fajnie Ci wyszedł, jest na czym oko zawiesić Ok, przeszedłeś obowiązkowy trening przed obowiązkowym Albatrosem (zaliczyłeś na 5+ ), ale teraz U-Boot czeka na kontynuację Albatrosa bardzo chętnie w przyszłości, może nawet pomyślę o większej skali A U-Boot caly czas powoli i do przodu, nie ma się o co martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 23 Listopada 2016 Share Napisano 23 Listopada 2016 Eeee tam, większej... Ta jest w sam raz A na podnorka czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 Całkiem zgrabnie Ci wyszedł! Szkoda, że kalki z Rodena są takie kiepskie... Można by się do paru rzeczy przyczepić ale myślę, że odbiór jest bardzo pozytywny i mam nadzieję, że nie jest to twój ostatni szmatopłat a i na U-Boota chętnie popatrzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 27 Listopada 2016 Autor Share Napisano 27 Listopada 2016 Wciąż się uczę i mam nadzieję, że kolejny szmatolot (pewnie albatros ) wypadnie lepiej, może kalki okażą się lepsze jakościowo. U boot jak na razie oczekuje na oświetlenie a ja eksperymentuję z lutowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi