marcin.janda Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Witam. Trzeci model w mojej skromnej karierze. Zestaw British Quad Gun Tractor Tamiya, malowanie farby Tamiya i suche pastele. Oglądajcie...oceniajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Ale ładny "Brzydal" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Generalnie mi się podoba, choć uważam że tych obić jest trochę za dużo. Szkło z zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Na pierwszy rzut oka ładny model, a to sztuka. Zgadzam się z Krzyśkiem, że pojechałeś z obiciami. Część z nich powinna być rysami (boki kadłuba) lub zamiast nich powinny być zabrudzenia. Ale nie jesteś pierwszy i ostatni, który się za bardzo się rozpędził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.janda Napisano 19 Listopada 2016 Autor Share Napisano 19 Listopada 2016 Dzięki za opinie na temat "brzydala" . Jeżeli chodzi o szkło to z zestawu, mogłem troszkę przykurzyć. Odnośnie obić....faktycznie trochę mnie poniosło. Obiecuję poprawę w przyszłych pracach o ile umiejętności pozwolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Fajnie Ci ten brzydal wyszedł Sam zrobiłem kiedyś takiego w 1/72 ale nie nadaje się on do pokazywania Co do obić to mi to wygląda tak jakby stał już dłuższy czas i rdza zaczynała się do niego dobierać niemniej efekt fajny chociaż jak napisali przedmówcy trochę tego za dużo. Ps. Jak osiągnąłeś taki efekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.janda Napisano 19 Listopada 2016 Autor Share Napisano 19 Listopada 2016 Obicia robione gąbką pierwszy raz. Może dlatego tyle tego wyszło(brak wprawy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 A jak trzyma sie koło zapasowe? Na klej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Nie jest zle, ale : - Kolor zbyt musztardowy , nietrafiony - obicia metodyczne, wszędzie , nieprzemyslane - plandekę warto zrobić samemu - koło " na klej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi