Marak Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 (edytowane) Wszystko co mogłem napisać, napisałem już w warsztacie, więc teraz tylko zdjęcia Dawid i Goliat Choć uczciwie trzeba przyznać, że od Lamborghini jest 2 razy wyższy Edytowane 24 Grudnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 No bardzo ładnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Powiem tak: brzydal okrutny, ale przez to ciekawy Podoba mi się dbałość o detale (szczególnie przy urządzeniach pożarniczych). W sumie nietuzinkowy, bardzo ładnie zrobiony model. Gratulacje Andrzeju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 Sympatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 Bardzo nietypowy model, jedynie odbiór psują...szyby, które są brudne + trochę słabo wyglądają uszczelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 22 Listopada 2016 Autor Share Napisano 22 Listopada 2016 Bardzo nietypowy model, jedynie odbiór psują...szyby, które są brudne + trochę słabo wyglądają uszczelki. Nie da się ukryć, że masz rację. Przednią szybę myłem płynem do okularów, ale od zewnątrz była naklejona maska i szyba wyglądała na czystą. Maskę zdjąłem jak już kabina była zamknięta i wtedy wyszło, że płyn zostawił ślady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 Ogólnie miodzio ! Spróbuj malować uszczelki flamastrem. Jest to trochę upierdliwe i czasem trzeba to robić na wdechu ale efekty są powalające. Jedyny wymóg tej operacji to to że nie wolno "pisać" uszczelek przed lakierem bezbarwnym -- on rozmywa flamastra i kicha. Czyli kolejność musi być taka : Baza Bezbarwny połysk -- tydzień na schnięcie I teraz można jechać flamastrem uszczelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 ......... Czyli kolejność musi być taka : Baza Bezbarwny połysk -- tydzień na schnięcie I teraz można jechać flamastrem uszczelki. Ale potem nie będzie można dotknąć tych uszczelek ? Flamaster nie da zbytniego połysku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 23 Listopada 2016 Share Napisano 23 Listopada 2016 ja malowałem raz uszczelki flamastrem Tamki ale od środka. Wyszło znośnie ale musiałem kilka razy malować nim bo jakiś taki strasznie rzadki był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 23 Listopada 2016 Share Napisano 23 Listopada 2016 Ja do uszczelek używam STAEDTLER Foliopis Lumocolor Special M , daje lekko satynowy efekt, szybko schnie, w razie wpadki można go szybko zetrzeć wilgotnym wacikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 23 Listopada 2016 Share Napisano 23 Listopada 2016 Tak jak napisał toled , ja używam dwóch flamastrów--- STAEDTLER Lumocolor i hama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 24 Listopada 2016 Share Napisano 24 Listopada 2016 Jeszcze raz zapytam: można dotknąć pomalowanych uszczelek ? Nie ścierają się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Listopada 2016 Share Napisano 24 Listopada 2016 jestem fanem tej marki. Lubie 4X4 , Zatem musi mi się podobać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 24 Listopada 2016 Share Napisano 24 Listopada 2016 Jeszcze raz zapytam: można dotknąć pomalowanych uszczelek ? Nie ścierają się ? Jacku - od razu po pomalowaniu zostawisz palucha. Chwilkę to schnie, ale jak już wyschnie, to możesz normalnie się z tym obchodzić, zetrzesz dopiero, jak będziesz mocniej pocierał to samo miejsce, lub przejedziesz kilka razy czymś wilgotnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 24 Listopada 2016 Share Napisano 24 Listopada 2016 OK. Dzięki. Właśnie o takie info mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 25 Listopada 2016 Share Napisano 25 Listopada 2016 Jeszcze raz zapytam: można dotknąć pomalowanych uszczelek ? Nie ścierają się ? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 Troszkę na temat. https://m.youtube.com/watch?v=mDokAp5OR_8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 Troszkę na temat.https://m.youtube.com/watch?v=mDokAp5OR_8 Film nie działa Do uszczelek może to sie przydać http://allegro.pl/sonda-do-stylizacji-paznokci-zdobien-kpl-5-szt-i6529017537.html Przydaje się do malowania upierdliwych elementów Furmanki gratuluję świetnie wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 ...Film nie działa ... Powinno zadziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi