lukass Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 No wlaśnie...sugerowalem się nazwa cleanlux pro i nie znalazłem, a tu chodzi o cleanlux plus;) dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 15 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2016 akualizacja wmiare pomalowany, oczywiscie szybki w drzwaic tragedia od siebie na zewnatrz dałem tasmy z amo do miniun i kabel zasilajacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 16 Grudnia 2016 Share Napisano 16 Grudnia 2016 Ja tez mialem problem z szybkami w tym modelu, przednia byla w miare okej, ale reszta byla poprstu za mala i wpadała do środka. Musiałem się ratować clrearfixem ale i tak to kulawo mi wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 16 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2016 No przednia u mnie miała luz i boczne, zamaskowalem taśma i mi pozostalo na krawwdziach takie fuj. Te co wkleilem po malowaniu sa w miarę ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2016 aktualizacja na dzisiaj pomalowany, kalki przklejone,lekkie otarcia, calosc zasidoluxowana, teraz pojdą linie podziału oraz inne warunki atmosferczne oraz w trakcie jest robione lądowisko zdjaka słabiutkie z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2016 podsawka tez powstaje , zdjatka słabe ale jak twórczośc w noc nosi ramka uzupełniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 Pomysł na podstawkę fajny, taki trafiający w epokę. Ale co do modelu to dwie rzeczy - jakiś syf Ci się zaplątał na belce ogonowej i brzydko wygląda. A dwa, zweryfikuj ułożenie tych białych pasów na kadłubie za drzwiami cargo. Powinny być w osi prostokątnych klap, do których sięgają i licować z ich górną powierzchnią. Zdięcie 1 Zdięcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 Będziesz go kleił do podłoża? Troche mu tylek siadł - wpadłem na taki sam problem w zestawie HB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 21 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2016 Podstawka prawie ukonczona, chciałem uzyskać taki odcień rdzawogliniastej gleby, podbno jak to mówili czerwony pyl wchodził wszędzie nawet du....y zolnierzą. . Tyl taki siadniety ale zweryfikuje, wydawalo mi sie ze 205 lekko siedzą " na dupce" . Na ogonie poprawka, dziurki 2 to po kulach . Wczoraj pracowałem nad pulem na śmigłowcu. Jutro mam wolne, możliwe ze wyrobie sie do wigiili razem z galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 Wygląd to jak grudki gipsu na tej belce ogonowej, nie jak przestrzeliny Lepiej się najpierw skupić na czystej i starannej pracy niż się rzucać na zbyt głęboką wodę. Takie moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 22 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2016 finalnie bedzie sie to prezentowac mniej wiecej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 9 Listopada 2017 Share Napisano 9 Listopada 2017 obiecem zdjecia dzisiaj, pracowałem nad srodkiem, jestem na etapie po sidoluxie przed brudzeniem, jestem zadowolony z uzyskania lekkiego seledynu na miekkich boczkach, dołozyłem gasnice od reki i pasy na siedzenia. z modelu wyciąlem drzwi przed przesównymi, abby jak w orginale zrobic wiece miejsca do szybkiego rozładunku ak i załaddunku. Zdjecia za małe cz wiekszy łądowac? Zdradź proszę z czego zrobileś pasy w fotelach i jak je przykleileś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 10 Listopada 2017 Autor Share Napisano 10 Listopada 2017 obiecem zdjecia dzisiaj, pracowałem nad srodkiem, jestem na etapie po sidoluxie przed brudzeniem, jestem zadowolony z uzyskania lekkiego seledynu na miekkich boczkach, dołozyłem gasnice od reki i pasy na siedzenia. z modelu wyciąlem drzwi przed przesównymi, abby jak w orginale zrobic wiece miejsca do szybkiego rozładunku ak i załaddunku. Zdjecia za małe cz wiekszy łądowac? Zdradź proszę z czego zrobileś pasy w fotelach i jak je przykleileś Pasy zrobiłem z blaszki, a przykleilem klejem CA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Listopada 2017 Share Napisano 10 Listopada 2017 bardzo fajna podstawka Aż się prosi żeby jakiś figurantów dorobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 12 Listopada 2017 Share Napisano 12 Listopada 2017 Dzięki za odpowiedź. A zdradzisz jeszcze 2 rzeczy: skad wziąłeś taką blaszkę i czy przyklejaleś ją już do pomalowanych foteli, czy najpierw wszystko kleiłeś a później malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 29 Listopada 2017 Share Napisano 29 Listopada 2017 Jeszcze jedno pytanie czy wydech spalin z silnika (kolor stalowy) malowales przed kolorem bazowym i pozniej maskowales, czy najpierw daleś podklad, baze i pozniej jakoś go pomalowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 29 Listopada 2017 Autor Share Napisano 29 Listopada 2017 Jeszcze jedno pytanie czy wydech spalin z silnika (kolor stalowy) malowales przed kolorem bazowym i pozniej maskowales, czy najpierw daleś podklad, baze i pozniej jakoś go pomalowales? pozniej go pomalowałem, w nowym co robiłem UH 1C tez pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 29 Listopada 2017 Share Napisano 29 Listopada 2017 Tamten też wyszedł Ci kozacko! Wlasnie obczailem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi