net_sailor Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Jakimś cudem zapomniałem tutaj wstawić model ukończony parę miesięcy temu. Nie żebyście wiele stracili, ale "porządek w papierach musi być!" Model to wiekowy Italeri, przeleżał w szafie jakieś 15 lat a może i więcej. Od pewnego czasu zawziąłem na takie "ogony" i sukcesywnie je wypycham. Tego faktycznie skończyłem w kilka dni. Bardzo nieliczne linie przeryłem, sloty, klapy i lotki odciąłem i wychyliłem. Wnętrza za bardzo nie ma co komentować. Wykonałem nową tablicę przyrządów i boczny drążek, bo fabrycznie to był kompletny odpał. Komora uzbrojenia pozostała zamknięta bo tam odpał był jeszcze większy, a poza tym jej ściany były widoczne przez wloty powietrza i trzeba było trochę je wyciąć. Samolot ma urodę uskrzydlonej cegły i równie wdzięcznie się go maluje. To tyle słowa wstępnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 bardzo fajnie pomalowany !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Mimo brzydoty samolotu model robi fajne wrażenie, mam zresztą nutkę sentymentu do tego typa - mój drugi model w ramach powrotu do modelarstwa, to był Raptor z Aeroplastu, jeszcze gorszy, niż z Italeri. Sporo z niego wyciągnąłeś, podoba się. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Bardzo fajny Robiłem ten zestaw daaaawno temu jako dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Fajny ten model, podoba mi się malowanie i dość subtelne brudzenie, szczególnie na spodzie kadłuba. Bardzo fajnie wycieniowane dysze silników. Bardzo udany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi