jaxiu Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 Raczej szybki projekt. Model dostałem od znajomych. Mimo, że oficjalnie pochodzi z 1996 roku, wiele części pochodzi z zestawu z 1977 (kolejny model Tamiya do jazdy po dywanie) Do poprawy były struktury odlewu na wieży Gąsienice i zawieszenie tak jak napisałem, stworzone do jazdy po dywanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 Panie, co Pan tu??? A gdzie wspolcześniaki? Ja tu czekam na siatkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 W jakich kolorach będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2016 L4 i najstraszniejsza choroba znana ludzkości (męska grypa) Muszę nieco skrócić kolejkę modeli do zbudowania przed gwiazdką, bo M1070 HET już prawie zamówione, a wiecie jak jest (żona ;) ) No i czekam na washe od Florego, żeby polecieć dalej z Abramsem. Siatki się tną, więc spokojnie (adres mi podeślij na PW - w poniedziałek coś będe mógł wysłać) W kolorach będzie takich jak w zestawie (kalki prosto z pudła). Jeżeli chodzi o malowanie i styl, to będę się nieco inspirował tym co zrobił Rnaldi w Tank Art 2 (taki wiem tam był mk. II) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 No nareszcie trochę klasyki się pojawia bo ostatnio coś tu Modern Warfare wieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2016 Preshading i gąski Washe przyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 To w końcu tutaj czy na Abramsie będziesz je testował??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2016 Testy na Churchillu, żeby sobie Abramsa nie poniszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 Testy na Churchillu, żeby sobie Abramsa nie poniszczyć No dobra... To już wiem gdzie zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Dalej, daalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 4 Grudnia 2016 Share Napisano 4 Grudnia 2016 Ładny odcień zielonego, czym malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 4 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2016 Kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Grudnia 2016 Share Napisano 4 Grudnia 2016 ...Kalki... Nuda, nie tego chce wyrafinowana publiczność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 4 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2016 Ładny odcień zielonego, czym malowałeś? Mieszanka własna na bazie XF-62 + biel + żółty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 4 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2016 Iście ekspresowe tempo. No ale uchwyty na wieży mogłeś już zrobić z drutu. Mnie to obecnie strasznie razi. L4 miałem to mogłem porzeźbić Uchwyty na wieży faktycznie mogłem porzeźbić. Trochę będą zasłonięte tobołami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2016 Niewielki postęp, ale przynajmniej dotarłem do pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Grudnia 2016 Share Napisano 8 Grudnia 2016 Ładnie przypiłowane paznokcie Przestań świrować i dawaj te łosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2016 Zabawy z gąbką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 8 Grudnia 2016 Share Napisano 8 Grudnia 2016 Fajny, fajny brzydal . O "wnętrzu" lufy nie zapomnij . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 25 Lutego 2017 Autor Share Napisano 25 Lutego 2017 Czas na oleje Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Kalki z numerami ci się trochę świecą. Jak będziesz pigmentował to spróbuj to zniwelować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 26 Lutego 2017 Autor Share Napisano 26 Lutego 2017 Coraz bliżej końca Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi