wojtek 80 Napisano 2 Września 2017 Share Napisano 2 Września 2017 I te krzywe relingi...muszę zacytować Olafa z Kilera-kaszan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Września 2017 Share Napisano 3 Września 2017 Raczej lipa :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 3 Września 2017 Share Napisano 3 Września 2017 No to teraz to już napewno nie pokaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 5 Września 2017 Share Napisano 5 Września 2017 Szału nie ma :( Też masz wrażenie, że kartonowe dwusety lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 5 Września 2017 Share Napisano 5 Września 2017 Tak, dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 5 Września 2017 Autor Share Napisano 5 Września 2017 Pokażę spokojnie, (kilka fotek jest w moim portfolio). Krytyczne oceny są jak najbardziej normalne dla kogoś kto nie tylko ocenia pracę innych userow ale także pokazuje swoje prace na forum. Nie zawsze coś wyjdzie okręty są w mojej opinii zdecydowanie trudniejsze w budowie od modeli które sklejalem do tej pory. Spodziewajac się szału myślę że przeceniliscie moje możliwości. Widać potrzeba mi jeszcze sporo czasu i dużo nauki. Na szczęście czas jest więc jeszcze kiedyś jakiś okręt na warsztat wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 5 Września 2017 Share Napisano 5 Września 2017 Tak, dokładnie. Zgadzam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 5 Września 2017 Share Napisano 5 Września 2017 KRL - spoko Wszak masz w swym dorobku całkiem fajne prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 No to teraz to już napewno nie pokaże... Jak jesteś zainteresowany, to więcej fotek masz tutaj: http://allegro.pl/uss-missouri-gotowy-model-skala-1-200-bardzo-duzy-i6942209680.html#thumb/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Dzięki, liczyłem na więcej zbliżeń by podpatrzyć Twoje rozwiązania techniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Dzięki, liczyłem na więcej zbliżeń by podpatrzyć Twoje rozwiązania techniczne He, he. Z pewnością nie "moje", tylko KRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Sorry Dorotka, nie doczytałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi