Maniakscań Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Prace idą powoli ale z tego co widzę to w dobrym kierunku!! Modelik chodź świeżo zaczęty to już mi się podoba Świetnie ci wyszło to wydłużenie dachu!! Jestem ciekawy efektu końcowego!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 28 Października 2008 Autor Share Napisano 28 Października 2008 Dalsze postępy prac nad kabiną. Co do ramy to wymiary mam ale nie są ruszone.. , na razie skupiam się na blachach kabiny. Nad dachem spędziłem ostatnimy czasy 6 miesięcy w odskoczni od innych projektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 Miłosz wszystko świetnie się prezentuję, za skoczyłeś mnie z tym dachem od Scani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 O tak mistrzstwo świata, ten dach, ale i tak pójde na łatwizne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 Już Ci pisałem to na gadu, perfekcyjna robota, dach rewelacyjnie się prezentuje ahh a co mówić o całości. Pozdrawiam,eKrystian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 Może i ja kiedyś dojdę do tego ze sam zrobię taki dach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 28 Października 2008 Autor Share Napisano 28 Października 2008 Wisze co Wojtku. Jeśli będziesz czegoś bardzo chciał to to osiągniesz. W końcu. W końcu modelarstwo to sztuka i wypracowywanie swojej cierpliwości. Myślę Truckerek ze jak byś chciał to jesteś wstanie zbudować taki dach od podstaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 Miłosz perfekcje to ty chyba masz od dziecka Piękna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 Nie bym był taki pewien..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 28 Października 2008 Autor Share Napisano 28 Października 2008 Paweł216 ja myślę że nie od dziecka a po przez kreowanie swojej psychiki i warsztatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 Jeśli wszystko wyjdzie ci jak ten dach, to model będzie piękny!!! Powodzenia!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Kolego zapraszam najpierw do działu powitań. Poza tym nie odkopujemy tak starych tematów, jeśli nie zrobi tego sam autor, bo to tylko zaśmieca forum. A na koniec zapytam- jakie 49mm i jakie 30mm? Wyskoczyłeś z tym postem jak Filip z konopi. Proszę nie pisać nic w tym temacie, bo w przeciwnym wypadku wszystkie kolejne posty będą usunięte, a temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi