Skocz do zawartości

Scania Longline Blue Griffin - Relacja z Budowy

MiloszKr

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 61
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

1015429nz5.jpg

1015431ax9.jpg

1015432cu0.jpg

Dalsze postępy prac nad kabiną. Co do ramy to wymiary mam ale nie są ruszone.. , na razie skupiam się na blachach kabiny. Nad dachem spędziłem ostatnimy czasy 6 miesięcy w odskoczni od innych projektów.

Miłosz wszystko świetnie się prezentuję, za skoczyłeś mnie z tym dachem od Scani.

Wisze co Wojtku. Jeśli będziesz czegoś bardzo chciał to to osiągniesz. W końcu. W końcu modelarstwo to sztuka i wypracowywanie swojej cierpliwości.

Myślę Truckerek ze jak byś chciał to jesteś wstanie zbudować taki dach od podstaw.

• 1 year later...

Kolego zapraszam najpierw do działu powitań.

Poza tym nie odkopujemy tak starych tematów, jeśli nie zrobi tego sam autor, bo to tylko zaśmieca forum.

A na koniec zapytam- jakie 49mm i jakie 30mm? Wyskoczyłeś z tym postem jak Filip z konopi.

Proszę nie pisać nic w tym temacie, bo w przeciwnym wypadku wszystkie kolejne posty będą usunięte, a temat zamknięty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.