barszczo Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Kawał prawdziwego modelarstwa. Dawno tu nie zaglądałem, ale przynajmniej nie musiałem czekać na ciąg dalszy. Teraz Wielki Finał, super robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia A ja czuję ten zapach i ciepło z tendra, jak w skansenie w Chabówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 29 Kwietnia Autor Super Moderator Share Napisano 29 Kwietnia @Lipsteinciepło jak już to z paleniska, w tendrze jest tylko woda i węgiel a tutaj nawet tego nie ma, bo zbiornik na wodę był w ramie a te dwa lejki służyły do nalewania wody . Zasobniki na węgiel są przed budką maszynisty (te z klapami) @barszczodo finału jeszcze sporo to raczej półmetek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Oglądam efekty Twojej pracy z wypiekami na twarzy. Jestem pod wielkim wrażeniem wiedzy i umiejętności modelarskich. Będę zaglądał z pewnością przyjemnością 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja Ale to sprężarka z tabliczką znamionową jest tutaj królową balu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 3 Maja Autor Super Moderator Share Napisano 3 Maja schnie, może coś z tego będzie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja 36 minut temu, Greif napisał: może coś z tego będzie Będzie..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 3 Maja Autor Super Moderator Share Napisano 3 Maja montuje "podwozie" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 3 Maja Autor Super Moderator Share Napisano 3 Maja i taka szybka przymiarka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano Piątek o 09:53 Share Napisano Piątek o 09:53 W dniu 29.04.2025 o 16:54, Greif napisał: Z paleniska No nie, pamiętam wyraźnie: stałem ma peronie i ciepło biło od parowozu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano Sobota o 16:24 Autor Super Moderator Share Napisano Sobota o 16:24 @Lipstein luzik, no ale żeby ciepło było to wungiel dowieźli 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano wczoraj o 09:25 Share Napisano wczoraj o 09:25 Smakuśnie wygląda, masa fajnych detali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 16 godzin temu Autor Super Moderator Share Napisano 16 godzin temu @Rafał Bdzięki , staram się I co tygodniowy raport: doszło cięgno stawidła, boczne rury z zaworami, dużo czasu zeszło na spasowanie tego wszystkiego ale się udało, przymiarka zbiorników itd. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi