bazylms Napisano 20 Marca 2019 Napisano 20 Marca 2019 Zimowe wozy jednak mają coś w sobie. U mnie będzie podobne malowanie ale dla wersji N. Patrzę dalej. Cytuj
gorlock Napisano 24 Marca 2019 Autor Napisano 24 Marca 2019 8 godzin temu, Lipa napisał: Mógłbym prosić o więcej zdjęć? Niestety zrobilem tylko 1 Wiecej to chyba dopiero w galerii bedzie. Cytuj
gorlock Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Napisano 1 Kwietnia 2019 I "aż" jedna fotka z błocenia dołu: 1 Cytuj
author21 Napisano 5 Kwietnia 2019 Napisano 5 Kwietnia 2019 Fajny, ale napiszę t co przy innym modelu SU 85 powyżej. Czemu zacieki jak od linijki ? Takie w naturze tylko mogą być na muzealnym lub pomnikowym egzemplarzu. Przecież pojazd nie stoi zawsze na idealnie wypoziomowanym podłożu. Trochę to nie naturalnie wygląda. Raczej zacieki w różnych kierunkach, pod różnymi kątami, załamane, krzywe itp. Cytuj
bazylms Napisano 5 Kwietnia 2019 Napisano 5 Kwietnia 2019 6 godzin temu, author21 napisał: Raczej zacieki w różnych kierunkach, pod różnymi kątami, załamane, krzywe itp. Masz gdzieś przykład tak zrobionego modelu? Pytam z ciekawości bo bym zobaczył jak to wygląda. Sam robię pionowe, więc chętnie sobie popatrzę. Cytuj
Lipa Napisano 5 Kwietnia 2019 Napisano 5 Kwietnia 2019 12 godzin temu, author21 napisał: Fajny, ale napiszę t co przy innym modelu SU 85 powyżej. Czemu zacieki jak od linijki ? Takie w naturze tylko mogą być na muzealnym lub pomnikowym egzemplarzu. Przecież pojazd nie stoi zawsze na idealnie wypoziomowanym podłożu. Trochę to nie naturalnie wygląda. Raczej zacieki w różnych kierunkach, pod różnymi kątami, załamane, krzywe itp. I stalagmity od pancerza jak podskoczy na wybojach. Cytuj
gorlock Napisano 6 Kwietnia 2019 Autor Napisano 6 Kwietnia 2019 Na pewno w realu zacieki na pojazdach sa pod roznymi kątami. Jednak na modelach krzywe zacieki mi sie po prostu nie podobaja... Cytuj
piotrkur Napisano 6 Kwietnia 2019 Napisano 6 Kwietnia 2019 2 godziny temu, gorlock napisał: Jednak na modelach krzywe zacieki mi sie po prostu nie podobaja... Dziękuje-jesteście wolni! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi