karambolis8 Napisano 21 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2017 Dzięki wszystkim Teraz przerwa na barszcz z uszkami i karpia, a po świętach ostatnie szlify i detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Grudnia 2017 Share Napisano 22 Grudnia 2017 Teraz dostrzegłem dopiero ster wysokości - te jaśniejsze paseczki to jak robiłeś? Maskowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 22 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2017 Maskowałem paseczkami taśmy rozjaśnioną bazę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 23 Grudnia 2017 Share Napisano 23 Grudnia 2017 a co się stało było z wysokim lusterkiem wstecznym i anteną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2017 To co ze wszystkimi wystającymi elementami w trakcie budowy ;) Mam nauczkę żeby przyklejać na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 9 Stycznia 2018 Share Napisano 9 Stycznia 2018 Karambolis pięknie malujesz. A co to znaczy " ratowałem się olejami " ? Jakis retusz dla poprawy światłocieni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 9 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2018 Nie tyle retusz, co lokalne zmiany odcienia. Oleje w cienkiej warstwie są półprzezroczyste. Tutaj można zobaczyć o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 10 Stycznia 2018 Share Napisano 10 Stycznia 2018 Pięknie pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi