cysior Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 To najbardziej realistycznie styrany model auta jaki chyba widziałem. Rewelacja. Szkoda, że dziwna skala (widziałbym taki u siebie na półce ale w 1:43, obok Trabanta, którego mam od 10 lat od autora wątku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 Ale wysyp ruskich kolosów. Cóś pięknego! Taką rdzę chciałbym umieć robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 Bardzo ładny Kraz i realistycznie pobrudzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 14 Stycznia 2019 Share Napisano 14 Stycznia 2019 Sam model jest boski. Ogrom pracy włożonej w budowę zasługuje na podziw. I to mi się podoba, ale wizualnie to już mi się nie podoba.Każdy robi to co chce ale wystarczyło go trochę przykurzyć, jakieś brudne opony. I tyle. Ale to moje zdanie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 14 Maja 2019 Share Napisano 14 Maja 2019 Pomine juz fat, że warsztat i galeria pojazdów cywilnych jest w kompletnie innym miejscu ale...Model rewelka, okolicznosci przyrody rewelka. Ale te "słoneczniki" psują niestety cąły efekt bo wyglądają mega plastikowo. Jen detal i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi