Panzer4 Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarzomb Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Super dioramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 za dioramę --- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Ta zieleń uspokaja Jak ją wykonałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Fajnie Wam wychodzą te drzewka. Bardzo fajna praca. Czeka u mnie jeden taki :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 1 Lutego 2017 Autor Share Napisano 1 Lutego 2017 Kolegów mam takich, a nie innych. W sensie, że bardzo kulturalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Brawo. Brawo. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 całość śliczna... a napisze kolega z czego zarośla i drzewko... bo szczególnie ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Kto jest producentem figurki? Hunor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 2 Lutego 2017 Autor Share Napisano 2 Lutego 2017 Zielenina to Polak i MiniNatur. Figurka to zaiste Hunor. Bardzo nie polecam. Są okropne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Bardzo dobrze się roślinność prezentuje. Model ładny jak i cała scenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 A jak opinie o samym modelu? Korzystałeś z blaszek Parta? Bo gąsienice, jak wnoszę, zestawowe. Model oczywiście na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 3 Lutego 2017 Autor Share Napisano 3 Lutego 2017 Dzięki! Dodałem tylko lufę z RB do Bushmastera. Z blaszek nie korzystałem, bo nie ma w nich nic ciekawego. Gąski zestawowe. Nie najgorsze, a po ubrudzeniu całkiem fajne i to na tyle, że już dwa razy pytano się mnie, czy to OKB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi