jonathan Napisano 1 Lutego 2017 Napisano 1 Lutego 2017 Fajnie Wam wychodzą te drzewka. Bardzo fajna praca. Czeka u mnie jeden taki :] Cytuj
Panzer4 Napisano 1 Lutego 2017 Autor Napisano 1 Lutego 2017 Kolegów mam takich, a nie innych. W sensie, że bardzo kulturalnych. Cytuj
ams Napisano 2 Lutego 2017 Napisano 2 Lutego 2017 całość śliczna... a napisze kolega z czego zarośla i drzewko... bo szczególnie ładne Cytuj
Panzer4 Napisano 2 Lutego 2017 Autor Napisano 2 Lutego 2017 Zielenina to Polak i MiniNatur. Figurka to zaiste Hunor. Bardzo nie polecam. Są okropne. Cytuj
bazylms Napisano 2 Lutego 2017 Napisano 2 Lutego 2017 Bardzo dobrze się roślinność prezentuje. Model ładny jak i cała scenka. Cytuj
zakurzony Napisano 3 Lutego 2017 Napisano 3 Lutego 2017 A jak opinie o samym modelu? Korzystałeś z blaszek Parta? Bo gąsienice, jak wnoszę, zestawowe. Model oczywiście na plus. Cytuj
Panzer4 Napisano 3 Lutego 2017 Autor Napisano 3 Lutego 2017 Dzięki! Dodałem tylko lufę z RB do Bushmastera. Z blaszek nie korzystałem, bo nie ma w nich nic ciekawego. Gąski zestawowe. Nie najgorsze, a po ubrudzeniu całkiem fajne i to na tyle, że już dwa razy pytano się mnie, czy to OKB Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi