SAW Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 (edytowane) Witam mam pytanko do znawców tematu. Kilka firm zrobiło model Chinooka w skali 1:72, który z nich jest najlepszy? Chodzi mi o wierność orginałowi, sklejalność i dostępne dodatki. Pytam dlatego że dostałem w prezencie kalkomalnie z firmy Model Alliance do Chinooka z RAFu. I planuje sobie zbudować taki wiatraczek. Z góry dziękuje za pomoc. Takie kalki dostałem, do 9 róznych maszyn Dwa z Operacji Pustynna Burza jeden biały z ONZtu i reszta zielona. Edytowane 2 Lutego 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Wzasadzie jedynym dostepnym chinookiem na rynku jest Italerii wiec za duzego wyboru nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 No i chyba Trabka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Jest Academy ale chyba tylko wersja ROK. Jest Matchbox/Revell. Jest Airfix. Trumpek ma wersje A i D. Ale wiekszość to Italeri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Ja mam italerke i nie wygląda to jakoś źle mam do tego trochę żywic cmk może coś wystrugam z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Wszystko w temacie Ja tylko napomknę, że o ile Kolega nie będzie tych 9 chinooków robił to te pozostałości kalek chętnie odkupię od Waszmosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 10 Lutego 2017 Share Napisano 10 Lutego 2017 Wzasadzie jedynym dostepnym chinookiem na rynku jest Italerii wiec za duzego wyboru nie masz Trumpek też jest dostępny i wg. co poniektórych jest lepszy od italerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi